Reacties voor: Sommige iPad Pro-eigenaren klagen over schermproblemen bij typen en scrollen

De afgelopen maanden klagen steeds meer iPad Pro-eigenaren over schermproblemen. Het scherm blijft soms hangen of reageert niet goed op aanraking. Wat is hier aan te doen?

Reacties: 16 reacties

  1. Ik herken dit probleem ook bij de iPad Air. Reset ed uitgevoerd maar dat hielp niet. Laatste optie fabriekreset nog over… iemand ervaring mee?

  2. Ik heb er ook last van. Harde reset helpt even maar niet zo lang.

    Lijkt op het gedrag van vroegah, toen je ipad nog om de haverklap vol was en dan traag als dikke stront werd.

  3. had probleem ook, heb na contact met apple helpdesk een nieuwe ipad gekregen

  4. Ik heb dit bij mijn iphone 8 plus.
    Soms reageert hij erg traag en duurt alles als of ik weer op
    Mijn 4s bezig ben.
    De iphone 8 plus is niet de nieuwste maar moet gewoon vlot zijn en blijven.

  5. Ik had er ook last van bij mijn iPad Pro 11 inch. Ik kon niet met mijn duim scrollen. Na de laatste iOS update heb ik nergens meer last van

  6. Origineel geplaatst door BJ
    Ik herken dit probleem ook bij de iPad Air. Reset ed uitgevoerd maar dat hielp niet. Laatste optie fabriekreset nog over… iemand ervaring mee?

    Mijn iPad Air 2 heeft hier ook last van. Dit probleem ervaar ik sinds iOS 12.

  7. Ik werk met vergroting, en ook hier schermproblemen. Ik krijg zelfs een volledig zwart vlak ter hoogte van het schrijfgedeelte. Eerst dacht ik dat het aan de vergroting zou liggen, maar als ik jullie commentaren zo lees, heeft het daar klaarblijkelijk niets mee te maken.
    Hopelijk zoekt Apple snel oplossingen…
    Verder ben ik zeer tevreden over mijn iPad Pro 2018.

  8. Sinds het begin heb ik (soms) last van een haperend scherm op mijn iPad Pro 12.9 (2018), het scherm reageert dan circa de helft van de tijd niet op touch-input. Heb al eens fabrieksinstellingen geprobeerd maar dat heeft niet geholpen.

  9. Heb hier ook last van op mijn iPad pro 12,9” uit 2017. Heb hem al een keer laten omruilen en maar heeft niet geholpen. Probleem is nog veel erger als ik BlackBerry Works app voor email van mijn werk open heb staan. Als ik die kill, dan gaat het goed. Totdat het scrollen zonder verdere reden weer gaat haperen. Ik gebruik ook een apple pencil en ga eens kijken of het opnieuw koppelen daarvan nog verschil maakt.

  10. Gezien de verscheidenheid aan modellen en dat reset of resetup het probleem (tijdelijk) verhelpt zal het wel een software probleem zijn. Ik heb er geen (bewust) last van gehad maar misschien dat het me nu op gaan vallen. 😉 Ik wacht wel op een bugifx.

  11. Net via coolblue aanbieding de ipad pro 11 binnen, tot op heden geen problemen. Gebruik overigens geen pencil.

    Wel zie ik dat hier bij de update van ios weer de Emoji en .?123 test omgedraaid zitten het geen ook in iOS 12.0 was maar in 12.1 werd verholpen. Op de andere ipad pro 9,7 is dit niet het geval. Erg irritant, hoop dat Apple in de volgende update dit ook voor de pro 2018 11 inch recht zet.

  12. Ik had hier na een tijdje ook last van met mijn iPad pro 12,9” 3e gen.

    Backup gemaakt, terug naar fabrieksinstellingen, backup terug gezet en het probleem niet meer gehad sindsdien. Apple support gebeld maar daar is het niet bekend als algemeen probleem of als bug in iOS. Wel vreemd eigenlijk gezien best veel mensen last van hebben, maar ja de muur tussen 1e lijns support en Apple development is zoals gebruikelijk meters dik.

  13. @SR:

    Kreeg je deze thuis gestuurd, en wat is er met de oude IPad gebeurd?

  14. Ik heb dit probleem ook ervaren met zowel de iPad Air 2 als de iPad 2018. Ik heb uiteindelijk kunnen vaststellen dat het bij veroorzaakt werd door de reisstekker met ingebouwd USB die ik gebruikte. Op moment dat mijn iPad aan die lader hing werd het scherm onbetrouwbaar in reactie, terwijl ik aan de door Apple geleverde lader geen enkel probleem heb.

  15. Toch een reparatieovereenkomst ingediend en nieuwe iPad gekregen…

  16. Ik had het ook. Alles geprobeerd en toen onder Apple care iPad Pro ingeruild, bij nieuwe sporadisch een probleem.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.