Apple at Work met pizzadoos.

Apple’s gepatenteerde ronde pizzadoos speelt de hoofdrol in nieuwe reclame

Apple at Work

Apple heeft een nieuwe reclame online gezet, waarin alles draait om het gebruik van Apple-producten op de werkvloer. In de video is te zien hoe vier collega's indruk hopen te maken op hun leidinggevende.

Wist je dat Apple zijn eigen pizzadoos ontworpen heeft? De speciale ronde pizzadoos kwam al eens voorbij in een rondleiding door het Apple Park. De pizzadoos wordt exclusief gebruikt in de Caffè Macs in het Apple Park en is zelfs gepatenteerd. In een nieuwe video over Apple op de werkvloer speelt deze pizzadoos een belangrijke rol.

Apple at Work: Apple-producten op de werkvloer

In de drie minuten durende video zien we vier collega’s die ooit op het idee gekomen zijn voor een ronde pizzadoos. Ze besluiten alles op alles te zetten om het product te gaan ontwerpen en te maken, zodat ze indruk kunnen maken op hun leidinggevende. Daarbij komen allerlei Apple-producten voorbij. Soms subtiel, maar soms ook wat minder subtiel.

In de video zien we de eerste schetsen van de pizzadoos die gemaakt worden met een iPad en Apple Pencil. De reclame toont ook kort de functie Continuïteitscamera, waarmee je je iPhone-camera voor je Mac gebruikt. Eén van de collega’s haalt in een seconde een Excel bestand tevoorschijn op zijn iPad, terwijl zijn andere collega in hetzelfde bestand zit te typen achter zijn pc. Ze gebruiken een FaceTime-groep om met z’n alle te overleggen en met een augmented reality-app komt het eerste ontwerp van de pizzadoos tot leven. Hoe het verhaal afloopt en of de leidinggevende onder de indruk is, zien we helaas niet.

De reclame is onderdeel van de campagne Apple at Work. Apple heeft voor de gelegenheid ook nog haar zakelijke pagina vernieuwd, waarop je ook kan zien welke tools gebruikt worden. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
3 april 2019 om 8:57
Onderwerp
Categorie
Apple
15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.