Reacties voor: ‘iPad 5 wordt dunner en lichter, rond oktober verkrijgbaar’

Volgens iLounge komt de iPad 5 rond oktober op de markt, is dunner en lichter en mogelijk voorzien van een IGZO-scherm van Sharp.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 9 reacties

  1. In het artikel staat : ” De iPhone 5S kunnen we al in verwachten….” Al in wat? 🙂

    Iemand is de maand vergeten…..

  2. Damnnnn…..october pas..das wel erg jammer..
    Maarja klinkt toch niet als een interessante upgrade…

  3. Ik baal er een beetje van dat Apple zijn charme begint te verliezen.
    Hou op met die kleine hardware flutupdates, het is geen pc, probeer dat ook niet te worden alsjeblieft.

    Sinds iPad 3 en iPhone 4 geen interessante updates meer 🙁

  4. Gelukkig dat ik nu een nieuwe iPad 4 krijg van apple. Omdat alle 6 refurbished iPad’s 3 dat ik kreeg hele tijd niet goed waren (dode pixels etc).. Dus kan ik nog wel even verder met de iPad 4 😀

  5. Hoewel het hier om geruchten gaat, lijkt mij dit een uiterst plausibel verhaal: IGZO scherm technologie is zeer interessant (zowel voor Apple vanuit oogpunt concurrentie als voor Sharp dat zo’n spectaculaire deal hard kan gebruiken), maar zal nog een hele uitdaging worden om deze technologie op dergelijk grote schaal toe te passen. Deadline rond oktober geeft hiervoor meer ruimte.
    Ben wel benieuwd of kleinere randen icm 9,7″ scherm ergonomisch verantwoord is, maar daar zal vast goed over nagedacht worden.

    Het zou mij overigens niets verbazen als Apple daarnaast rond maart een snellere iPad uitbrengt en de korte upgrade cycle die ze nu lijken ingezet te hebben met het uitbrengen van iPad 4 aan te houden en zo te zorgen dat concurrentie ook continu achter blijft op performance gebied. Zelfde verhaal zou mi ook wel eens kunnen gelden voor iPhone (om wacht-tot-nieuw-model-impact te verkleinen).

    Ben erg benieuwd wat 2013 brengen gaat. Time will tell.

  6. Crisis… Geen geld 🙁

  7. Zou het erg jammer vinden als het pas oktober wordt. Ze realiseren zich niet denk ik dat veel kopers van de komende iPad waarschijnlijk de iPad 1/2 hebben (omdat niet iedereen steeds de nieuwste koopt) en nu dus met maart weer een jaar afsluiten met de huidige iPad.

  8. Iets dunner en lichter, zo zitten we dan terug bij de ipad2. Qua gewicht en omvang toch, van blijven ter plaatse trappelen gesproken. Ik ben een Applefan hoor maar hoe het er tegenwoordig aan toe gaat. Amper veranderingen aan de toestellen en het iOS dat bijna nog hetzelfde als 3j terug is. Ze missen hun icoon en daarmee is alles gezegd.

  9. iOS is goed waarom een goude formule veranderen als het goed is 😉
    Daarnaast vind ik dunner zijkanten iPad 5 niet eens zo gek.
    En voor mijn vriendin zou een budget iPhone een uitkomst kunnen zijn. Niet iedereen kan 700 euro neertellen voor een telefoon of een belachelijk dure abbo en of lease regeling.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.