Concept: iPhone 6 met transparant scherm

Dakota Adney laat in een video zien hoe een iPhone 6 met transparant scherm zou zijn.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

iPhone 6 transparantTerwijl de meeste ontwerpers zich bezighouden met concepten voor een 4,8-inch iPhone, iOS 7 of een Apple smart watch, richt Dakota Adney zich op de iPhone 6. In een video geeft hij antwoord op een interessante vraag: hoe zou de volgende iPhone er uit zien als hij een transparant scherm heeft? In Adney’s videoconcept kun je door het scherm heen kijken, maar zijn bepaalde interface-elementen massief.

Het transparante scherm van Adney krijgt in onderstaande video de naam ‘iClear Retina’ en zit in zijn ideale versie van de iPhone 6. De iPhone ziet er uit alsof hij rechtstreeks uit een science fiction-film is gehaald, maar helemaal perfect is het ontwerp niet: iedereen die tegenover je zit kan op zo’n transparante iPhone immers met je meegluren. Komt Adney’s wens uit, dan zal hij vermoedelijk tot 2014 moeten wachten. Geruchten wijzen er namelijk op dat de iPhone 5S eerst in 2013 zal verschijnen.

Adney kwam al eerder met een soortgelijk idee op de proppen: in juni 2012 schreven we over een soortgelijk concept van hem.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 januari 2013, 23:03
Categorie iDevices
Onderwerp iPhone 6

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.