Reacties voor: iPad 4 verschijnt al in oktober, aldus Digitimes

De Taiwanese geruchtensite Digitimes beweert dat de iPad 3 in maart al snel zal worden opgevolgd door een iPad 4 in oktober. Dit wordt gebaseerd op bronnen die verwikkeld zouden zijn in het productieproces.
Lees het complete artikel → iPad 4 verschijnt al in oktober, aldus Digitimes
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 16 reacties

  1. Net zoals de iPad 3 ook al in oktober van dit jaar had moeten verschijnen…

  2. Steve Jobs liet in maart al doorschemeren dat er geen iPad 3 zou komen in 2011. “2011 – year of iPad 2”

    Als Apple nu weer zoiets vergelijkbaars doet, dan kan dit gerucht de prullenmand in. Ik denk niet dat Apple zo snel een iPad 4 zou lanceren. Het zou ten eerste veel gebruikers boos maken, en dan zal het apparaat nog niet eens overal beschikbaar zijn.

    Zo is de iPhone 4S al vier maanden geleden aangekondigd maar zal pas eind deze maand in China beschikbaar zijn. De lancering van de iPad heeft in veel landen ook altijd zo’n vertraging.

  3. Ok dit gerucht mag voor mij de eerste plaats krijgen voor slechte gerucht ooit.

  4. Krijgen we dit nu elk jaar? Dit word het 3de jaar met hetzelfde gerucht: 2 iPads in 1 jaar…

  5. Het zou op zich nog niet zo gek zijn natuurlijk als beide ook voor verschillende gebruikersgroepen zijn en in aparte prijsklasse. ipad 3 als middenklasse en ipad 4 bijvoorbeeld voor pro gebruikers. 2 ipads in 1 jaar voor dezelfde gebruikersgroep zou inderdaad wel vreemd zijn.

  6. Wat een onzin, dat iedereen deze onzin nog overneemt vind ik nog erger.

  7. Volgens mij heeft Apple de IPad 30 al klaar liggen, alleen nog strategisch verkopen om zoveel mogelijk de concurrent, de loef af te steken.

    Elk knopje is tenslotte een update.

  8. Ik ben nog steeds zeer tevreden met mijn eerste-uurs iPad 1. Het is gewoon een revolutionair apparaat. Waarom er bijvoorbeeld een hogere resolutie-scherm zou moeten komen snap ik niet; het ziet er toch al perfect uit zo?! Zo langzamerhand prikt toch iedereen door die ‘megapixel-hype’ heen?

  9. Origineel geplaatst door Joho
    Het zou op zich nog niet zo gek zijn natuurlijk als beide ook voor verschillende gebruikersgroepen zijn en in aparte prijsklasse. ipad 3 als middenklasse en ipad 4 bijvoorbeeld voor pro gebruikers. 2 ipads in 1 jaar voor dezelfde gebruikersgroep zou inderdaad wel vreemd zijn.

    Deze geruchten horen we voor de iPhone ook al jaren. Het is nog nooit gebeurd. Ik geloof er niet zo in. De iPad is nog altijd de onbetwiste koning op de tabletmarkt voor een redelijk concurrerende prijs, er is geen enkele noodzaak voor een goedkoper alternatief. Sowieso concurreert Apple nooit op prijs; waarom dan ineens wel met de iPad?

    Het enige wat ik me kan bedenken is dat de iPad 2 in een goedkopere vorm blijft bestaan (net zoals de oude iPhone-generatie ook altijd blijft bestaan).

  10. Origineel geplaatst door Michael
    Ik ben nog steeds zeer tevreden met mijn eerste-uurs iPad 1. Het is gewoon een revolutionair apparaat. Waarom er bijvoorbeeld een hogere resolutie-scherm zou moeten komen snap ik niet; het ziet er toch al perfect uit zo?! Zo langzamerhand prikt toch iedereen door die ‘megapixel-hype’ heen?

    Dat snap ik wel. Je hebt zeker geen iPhone 4(S)? Je kan de pixels tellen, en bij veel websites moet je inzoomen omdat je anders de tekst niet kunt lezen. En dat ligt niet aan mijn ogen, maar aan de letters die scherpte missen.

  11. @Marco: Bedoel je dat je bij de iPhone 4(S) de pixels kunt tellen? Ik heb nog een 3GS… En die wel eens naast het retina scherm van de 4 gezien, en ja, ik verkoos de 3GS…

  12. Dat is omdat je jaloers was want er is geen reden het scherm van de 3gs beter/ mooier te vinden. Wat een onzin comment.

    Origineel geplaatst door Michael@Marco: Bedoel je dat je bij de iPhone 4(S) de pixels kunt tellen? Ik heb nog een 3GS… En die wel eens naast het retina scherm van de 4 gezien, en ja, ik verkoos de 3GS…

  13. Het is een feit, het enige wat ik nog mis op mijn originele iPad is een Retina scherm…
    Je ziet inderdaad het “slechte” kwaliteit op het huidige scherm als je een iPhone 4(s) bezit.

  14. @michael Je moet snel een opticien inschakelen voor je oogproblemen als je het 3gs scherm op welke manier dan ook beter vindt. En als je motto is hoe waziger hoe beter heb ik nog wel een zes jaar oud mobieltje liggen met een nog slechter scherm dieik wel wil ruilen voor je 3gs. 😉

  15. ik ben nog steeds blij met mijn ipad 1 ik wacht wel op de ipad 5 deze schijnt 4 wielaandrijving te hebben.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.