iPad overleeft val van 30 kilometer

Accessoiremaker G-Form bond een iPad met hun case eromheen aan een ballon, om hem vervolgens op 30 kilometer hoogte te laten vallen. De valpartij is in een video terug te zien.

iPad ruimte valEens in de zoveel tijd duikt er weer een verhaal op over een iPhone of iPad die een val uit een vliegtuig wonderbaarlijk heeft overleefd. Dit kan extremer: iPad-accessoiremaker G-Form bond een iPad aan een ballon om hem vervolgens vanaf 30 kilometer hoogte, aan de rand van de ruimte, naar beneden te laten vallen. Dit allemaal om te laten zien dat hun G-Form Extreme Edge iPad-case in staat is om de iPad bij zo’n zware klap te beschermen.

G-Form laat in een video de val zien, waarbij je de iPad via een camera ook tot een absurde hoogte ziet klimmen. Door de GPS-locatie te traceren wist het bedrijf de iPad uiteindelijk een eindje verderop terug te vinden. Gezien het om een reclamefilmpje gaat krijgen we maar kort te zien dat de iPad werkt en wordt er geen mogelijke schade getoond.

De G-Form Extreme Edge iPad Case is volgens de fabrikant gemaakt van PORON XRD, materiaal dat wordt gebruikt door skateboarders, skiërs en fietsers om hun botten te beschermen. Heb je interesse, dan kun je de case bestellen via de website van G-Form voor 45 dollar. Daar wordt 20 dollar aan verzendkosten bovenop gerekend.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 6 januari 2012, 13:09
Categorieën Accessoires, Achtergrond

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.