Reacties voor: Dit gaat iOS 9.3 betekenen voor docenten en scholieren in het onderwijs

iOS 9.3 bevat veel nieuwe functies voor het onderwijs. Welke nieuwe apps en software zijn onderweg naar docenten en scholieren die gebruik maken van iPads?
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 6 reacties

  1. Zo zeg, dit is toch wel een behoorlijk indrukwekkende en goed doordachte functionaliteit. Ik kan me voorstellen dat dit het gebruik van iPads op scholen een behoorlijke boost gaat geven. 30 iPads en een AppleTV aan een scherm koppelen en je bent klaar.
    Ik hoop overigens dat dit de weg vrijmaakt voor meerdere accounts op de iPad in iOS10.

  2. Dit artikel wekt de indruk dat dit allemaal mbv Apple School Manager gerealiseerd kan worden, maar zonder een (goede) MDM gaat dit allemaal niet werken.

  3. Wauw, dat is indrukwekkend! Het ligt een beetje aan de acceptatie door de scholen, internationale aanpassingen en de kwaliteit van de gebruikte apps, maar de iPad kon nu wel eens goed op weg zijn om een revolutie in het onderwijs te veroorzaken!

  4. De school waar ik werk heeft een BYOD-beleid. Nieuwe Apple-ontwikkeling kan alleen wat worden als we ook Windows- en Androids live kunnen aansturen. Dus dat Apple de apps ook uitbrengt voor die systemen.

    Keuze voor meerdere systemen vloeit voort uit gedachte dat leerling opgeleid voor real life, en dat is op deze planeet méér dan Apple. Scholen zijn niet wereldvreemd, daar moet Cupertino maar aan wennen. Een alleingang wordt een ondergang.

    Overigens: als Apple toch meer op onderwijs inzet, maak dan aub een echte, goede ELO.

  5. Kun je dan ook bestaande Apple-id’s koppelen? We hebben nu handmatig id’s aangemaakt adhv school e-mailadressen.

  6. Zul je nog zien dat deze functie niet in nederland beschikbaar komt

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.