Reacties voor: ‘iOS 8.4 al in ontwikkeling, mogelijk met nieuwe muziekdienst’

iOS 8.4 is al in ontwikkeling en bevat vermoedelijk de vernieuwde muziekdienst van Apple, gebaseerd op Beats Music.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Wordt tijd dat Apple een streaming muziek dienst aanbied. Laat ik mijn Spotify Premium verlopen als Apple het net zo goed of beter kan doen.

  2. @Remco: het kan wel, daarom heet het ook Software Project Management en geen Informatica. Het is een geheel andere tak van de sport, daarom moet je programmeurs ook niet je project laten managen.

    Ben juist blij om te zien dat Apple de ontwikkeling en releases van iOS en OS X serieuzer gaat nemen en beter gaat managen. Alles in één major release per jaar gooien werkt sowieso niet.

  3. Gelukkig moet je wel iets meer zijn dan nederlandse informatica student om bij Apple te kunnen werken Remco!

  4. En de gewone consument wacht gewoon tot er een rood bolletje verschijnt in het instellingenmenu…..Ik denk dat er binnen Apple ook heus wel iemand bezig is met iOS 10. Misschien nog op de tekentafel, maar als er wordt verwacht dat ze ieder jaar een nieuw iOS lanceren, zullen ze wel ruim vooruit moeten plannen.

  5. @Youri: Informatica is wel wat breder dan programmeren alleen hoor. Hoop niet dat jouw gebrek aan kennis van die toch echt relevante inhoudelijke achtergrondinfo typerend is voor zulke SPM’s. Inhoudelijk heeft Remco sowieso wel degelijk een punt waar je onder het mom van ‘andere tak van sport’ wel erg makkelijk overheen stapt. Weet uit eigen ervaring mbt software release management (de echt relevante ‘tak van sport’) dat twee versies naast elkaar van dezelfde SW onderhouden en verder ontwikkelen al bijna onvermijdelijk vervelende complicaties kan geven, zoveel naast elkaar als Apple nu doet is wel degelijk vragen om problemen (nog meer dan ze nu al bewijzen niet aan te kunnen met alle hardnekkige en/of terugkerende bugs sinds iOS7). Als dat in de visie van SPM’s ‘serieuzer nemen’ en ‘beter managen’ is houd ik mijn hart helemaal vast. En hoop dat Apple release management boven projectmanagement laat gaan. Projectmanagers lijden vaak aan tunnelvisie.

  6. Apple bezoekt expres een site om een hype te creëren over een IOS versie. Is pure marketing!

  7. Ze doen hard hun best, ik was net nog bij het Apple campus (19:00) alle lichten branden nog en bijna alle auto’s staan nog geparkeerd. (Just saying)

  8. @iphone_user: Toch een compliment voor iCulture dat ze door het grote Apple ook belangrijk genoeg worden bevonden om die ‘pure marketing hype’ leven in te helpen blazen, ondanks hun basis in een klein kikkerlandje 😉

    Is alleen voor iedereen wel te hopen dat het een native (NL) speaker van Apple is die af en toe langssurft, anders zijn ze afhankelijk van Google Translate :-0

  9. @Ferryman: relax! Je hoeft je niet aangevallen te voelen, ik probeer niemand zijn vakgebied de grond in te stampen. Maar feit blijft dat het mogelijk is met goede SPM skills, ook al zijn de technische aspecten zo doorslaggevend. Ligt ook een beetje aan de beschikbare resources. SPM heeft juist geen tunnelvisie en kijkt verder dan software releases, maar over alle technische aspecten kan ik me natuurlijk niet uitlaten. Mijn punt is dat je met alleen een technische achtergrond niet meteen zulke conclusies kan trekken zoals hier wordt gedaan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.