Reacties voor: iOS 7 verwijst naar nieuwe Apple TV

iOS 7 bevat verwijzingen naar een nieuwe Apple TV, ook wel de Apple TV 4. Dit heeft 9to5Mac samen met Hamza Sood ontdekt.
Lees het complete artikel → iOS 7 verwijst naar nieuwe Apple TV
Bastiaan Vroegop -

Reacties: 7 reacties

  1. Nog maar even wachten met kopen dus…

  2. Playstation/Xbox/WII krijgen er een serieuze concurrent bij voor games on de woonkamer! Vooral de WII lijkt me kansloos.

  3. Ik hoop oprecht dat ik ook op mijn ATV3 deze app store kan installeren! Heb ‘m namelijk net nieuw

  4. Net een atv1 aangeschaft voor de hobby (atv2 verkocht) , en nog een (hopelijk op te waarderen) atv3 in bezit, kan er ook nog wel een 4 bij 🙂

  5. @Bikey: Haha Playstation en Xbox hoeven zich niet echt bang te maken voor een kastje dat Angry Birds een tv kan toveren… en de Fifa op Xbox/Playstation is toch echt 100x beter dan die op de ipad

  6. Als echte Apple fanboy haat ik dit om te zeggen. Maar Apple is te laat dit keer. Ik heb een xbox one geïmporteerd en ben verknocht geraakt aan dit producten en zijn neven producten zoals XBOX MUSIC en SKYDRIVE. Mijn Apple tv staat nu te verstoffen naast de tv. De nieuwe Apple tv kan nooit zo tof zijn als de nieuwe Xbox. Maar dat is mijn mening he.

  7. Zou apple dan geen update uit kunnen brengen voor de apple tv 2/3 zodat er apps op kunnen, de apple tv 2 is even snel als de iPod Touch 4G en de apple tv 3 is even snel als de iPhone 4S.Zou de apple tv 2 dan geen apps kunnen krijgen en de apple tv 3 zelfs games ?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.