Reacties voor: iOS 5 uitgelicht: Fotostream, foto’s schieten met meer mogelijkheden

In dit artikel lees je alles over de aanpassingen op fotogebied in iOS 5. Je vindt er informatie over de Fotostream, het bewerken van albums en het toepassingen van fotobewerkingen.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 24 reacties

  1. Is de Photostream al werkend in de iOS 5 beta? Krijg je op PC of Mac al de foto’s die je schiet al in een bepaalde map of iPhoto? Ben benieuwd.

  2. Is het ook mogelijk om je foto’s ‘ Online’ te bekijken?

  3. Weet iemand ook of je de fotoos die in the cloud worden opgeslagen via het mapje photstream ook verwijderd kunnen worden?

    Anders zijn prive fotoos opeens vereeuwigd en dat lijkt me niet altijd de bedoeling.

  4. Mooi je eigen album aanmaken deed het nu al via album (jail)
    Hoop dat je ook zelf kunt kiezen welke je streamt anders kan iedereen thuis je foto’s bekijken op je ipad/appletv

  5. En foto’s maken met de volume knop?

  6. Mooi artikel, maar HDR wordt nu een beetje gepresenteerd als een nieuwe functie :S

  7. Weet iemand in hoevere deze functies op de ipod touch 4g worden doorgevoerd aangezien er niks over werd gezegd in de keynote en de ipod ook geen HDR heeft?

  8. En dan werkt gezichten dus ook gewoon goed?
    Niet zoals nu alleen via iPhoto op de Mac?

  9. even helemaal off topic (wel ios5): is het al iemand opgevallen dat je nu andere geluiden kunt instellen voor inkomende mail etc? Ben ik wel erg blij mee, want met al die iphones in mijn ongeving weet je af en toe niet meer wie nu een mail binnen krijgt!

  10. Zie ik nu een screenshot met cydia? Haha goede reclame

  11. Op mijn 3gs lijkt geen mogelijkheid te zitten tot fotobewerking

  12. http://images.apple.com/ios/ios5/images/calendar.jpg

    Weekview in calendar op de iPhone?

  13. @LightPhoenix: yes!! landscape = weekview !

  14. Waar ik wel erg benieuwd naar ben is wat er met de MobileMe gallery gaat gebeuren. De nieuwe fotostream is meer een sync functie dan een presenteer functie. Vraag me dus af wat daar mee gaat gebeuren samen met iDisk en webhosting voor iWeb. Dat zijn MobileMe onderdelen waar gisteren helemaal geen woord over gesproken werd. Kan me toch niet voorstellen dat daar de stekker uitgetrokken wordt na juni 2012.

  15. Is het ook mogelijk om, net zoals met mobile me, indesign- en PDF-bestenden in Icloud op te laden?

  16. Tja, apple komt met weinig nieuws! Meeste is gejat van het Cydia netwerk alleen iets beter uitgewerkt natuurlijk. Denk dat ze in september toch met een iPhone4GS komen. Want apple is al druk bezig met de A5 chip te testen in diverse hardware. En die is dualcore als ik het juist heb? Dus komt zeker nog een melkkoe uit voor de kerst. Anders word het toch android hehehe

  17. Krijgen mensen het knopje voor foto’s op je lockscreen al tevoorschijn?

  18. @Xennith: Ja die moet dubbel klikken op je home button 😉

  19. Here’s a Flash : iCloud (en nog onduidelijk iOS5) werkt (mogelijk) niet met Win XP (world’s most ubiquitous OS)

  20. Wat betreft de camerafunctie: het werd tijd dat het besturingssysteem een beetje gelijke tred houdt met extra apps die deze functies al lang bieden.

    De zinnen in het artikel: “Denk eens aan de laatste point & shoot-camera die je in het bezit had. Heb je er ooit nieuwe firmware op geïnstalleerd? En kon je daarmee ook de mogelijkheden softwarematig uitbreiden?” begrijp ik niet helemaal. Firmware-updates bieden dergelijke mogelijkheden vaak juist wel.

  21. Is het iemand opgevallen dat je terwijl je in de camera app zit, je naar rechts kan swipen om snel je laatste foto’s te zien?

  22. @Bobs:
    Heb jij de keynote wel gekeken? Ga geen dingen roepen als je er geen verstand van hebt, icloud werkt ook op de pc aangezien het met iTunes werkt. Photostream werkt op de Mac samen met iphoto, deze heeft pc niet dus daarom worden de foto’s van photostream in de map “images” ofso geplaats (standaard map van Windows)

    En voor de gene wie vroeg of alle foto’s oor eeuwig in de cloud bleven:
    Nee, de foto’s blijven 30 dagen in de cloud zitten en in een apart album geplaats zodat je weet welke foto’s er in de cloud zitten, wil je ze langer hebben dan 30 dagen moet je ze naar een ander album verplaatsen.

  23. Photo editing heb ik niet kunnen vinden op mijn iPod touch 4G, helaas.

  24. Na het schieten van een foto heb ik geen mogelijkheid tot het bewerken.
    Zelf gebruik ik iOS5 Beta 2

    Iemand een idee?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.