Reacties voor: 5 verbeteringen en nieuwe functies in de Woning-app en HomeKit in iOS 17 en watchOS 10

De Woning-app en HomeKit krijgen ook wat vernieuwingen in iOS 17, watchOS 10 en meer. Hoewel Apple tijdens de presentatie weinig aandacht besteedde aan de app, hebben we een aantal fijne verbeteringen ontdekt.

Reacties: 5 reacties

  1. En nog steeds geen update voor de camera. Een versnelde versie van hoe de dag is verlopen zoals de Logi Circles dit doen zou echt relax zijn.

  2. Één van de grootste nadelen van de Home-app vind ik dat je vast zit aan 6 kleuren voor je lampen. Je kunt ze aanpassen maar dan pas je die ook voor allemaal aan. Heel irritant. Is dit anders geworden in iOS17?

  3. Hoewel menigeen het niet met mij eens zal zijn vind ik Woning nog steeds een lomp programma. Na het programma twee jaar niet gebruikt te hebben heb ik gisteren alle moed verzameld en wilde mijn Hue setup toevoegen. Daar waar Google keurig de namen en settings van de Hue app overneemt gooit Woning alle componenten met generieke namen op één hoop onder het motto “zoek zelf even uit waar elke lamp hangt”.
    Elke lamp moet je afzonderlijk opzoeken. Nou gaat dat met “identificeer” in combinatie met lampen nog redelijk makkelijk. Met de sensors, schakelaars en stekkers is het gewoon trial en error waar alles bij hoort.
    Met het Netatmo weerstation niet veel beter en tsja….de regenmeter valt buiten de boot.
    Was een slecht programma en is dat nog steeds.

  4. En nog steeds geen ondersteuning voor robotstofzuigers of gradient lightstrips.

  5. Sinds mijn update naar ios17 werkt Homekit niet meer. Ik krijg de melding dat er geen Hub gevonden is. Zou het mogelijk zijn dat ik ook de AppleTV moet updaten?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.