iOS 17 functies

Reacties voor: Dit zijn de 22+ nieuwe functies in iOS 17.2

In iOS 17.2 zijn nieuwe functies gepland voor de iPhone en iPad. Zo kun je nu de Dagboek-app proberen en komen er allerlei verbeteringen in Apple Music. In dit artikel zetten we alle nieuwe functies van iOS 17.2 en voor je op een rij, die nu beschikbaar zijn voor je iPhone.
Lees het complete artikel → Dit zijn de 22+ nieuwe functies in iOS 17.2
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 9 reacties

  1. Ben persoonlijk erg benieuwd naar de Journal app. Ik gebruik nu Day One en heb het voornamelijk nodig voor mijn psychische en lichamelijke gezondheid, om dingen van me af te schrijven en positieve dingen van de dag te noteren. Ik vind het erg lastig om dit consequent te doen en ook in Day One kun je een notificatie krijgen maar het lukt me zo goed als nooit om op een vaste tijd iets te kunnen schrijven. Als ik op dat moment bijvoorbeeld te veel pijn heb dan kan ik niets schrijven. Ik heb dus de notificaties uitgezet omdat het me dan ook nog eens frustreert dát ik niet eens iets kan schrijven.

    Ik denk niet dat Apple met Journal daar iets op gevonden heeft want dat zou wel erg knap zijn maar ik vind het wel handig dat zoveel mogelijk gezondheids-apps allemaal van Apple zijn.

    Ook ben ik erg benieuwd of je in Journal alles kan importeren van wat je allemaal in Day One hebt geschreven. Heeft iemand die functie toevallig voorbij zien komen?

    • Da’s vervelend.

      Bij de Dagboek-app krijg je twee soorten meldingen: op basis van de door jouw ingestelde tijd en dag en op basis van wat je hebt gedaan. Ook krijg je in-app suggesties die gesorteerd zijn op datum. Helaas is het (nu) niet mogelijk om andere dagboekapps te koppelen.

  2. (Red.) Artikel bijgewerkt voor iOS 17.2 beta 3.

  3. Betekent het dat je bij “standaard meldings geluiden” meer keuze hebt in bijvoorbeeld WhatsApp?

  4. Dat AirPlay mag ook wel eens flink op de schop. Met dat F1 TV Pro werd ik niet zo heel vrolijk van. Als je een andere live stream wilde, moet hem weer terug halen naar je ipad/iphone en weer koppelen aan je tv. Soms sloot ik de app af per ongeluk en stopte de live stream, bij de chrome cast gaat die gewoon door en nog wat andere dingen, vind het vrij primitief werken.

  5. (Red.) Artikel bijgewerkt na de Release Candidate.

  6. Een paar handige updates, maar de ontwikkelingen bij de Apple Music-app vind ik toch wel erg teleurstellend. Zowel op iPhone als op Apple TV schiet de app in mijn ogen zwaar tekort. Ik kijk het even een paar maanden aan, maar als de UI/UX niet flink beter wordt, ga ik terug naar Spotify.

  7. (Red.) Artikel bijgewerkt na de release van iOS 17.2.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.