Notities-app in iOS 16

Reacties voor: Meer orde in je aantekeningen met deze iOS 16-verbeteringen voor de Notities-app

De Notities-app in iOS 16, iPadOS 16 en macOS Ventura heeft allerlei nuttige en handige verbeteringen gekregen. De favoriete notitie-app van velen wordt daardoor alleen nog maar handiger.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 2 reacties

  1. Ik vind het leuk om te zien dat de standaard Apple apps zoals notities en herinneringen steeds meer functies krijgen. Helaas blijven de functies op iCloud.com ver achter: zo kan je op iCloud.com niet kijken in een map met gedeelde notities, best gek als je zelf de eigenaar van de map bent. Als je weet hoe de notitie in een gedeelde map heet kan je ‘m wel met de zoekfunctie vinden. Herinneringen is via iCloud.com nog erger: de slimme functie ‘vandaag’ bestaat daar helemaal niet dus kan je alle lijsten door om te zien wat je ook alweer gepland had op de dag. Dus thuis op m’n Apple apparaten werkt het goed, op mijn werk Windows omgeving iCloud.com is het een drama. Daarom genoodzaakt andere middelen te gebruiken.

  2. Ik baal ervan dat slimme mappen niet in submappen geplaatst kunnen worden. Ik had erg gehoopt dat Apple dat zou toevoegen in IOS 16 maar helaas.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.