Reacties voor: Bekijk dit iOS 12 concept met gegroepeerde notificaties

Apple gaat over een paar dagen iOS 12 aankondigen. Een ontwerper heeft met dit concept alvast een beeld gegeven wat de mogelijke nieuwe functies kunnen zijn.
Itske - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 7 reacties

  1. Concept ziet er goed uit, alleen ben ik niet zo weg van de manier waarop de tijd en de weersomstandigheden worden weergegeven. Ziet er nogal bulky en slordig uit. De gegroepeerde notificaties vind ik echter wel een pre en zouden wat mij betreft ook in deze vormgeving mogen worden geïntroduceerd (enkel wel iets gestructureerder). Ik ben echt zo benieuwd wat iOS 12 gaat brengen! Ben er in ieder geval wel van overtuigd dat er een verbeterde opbouw qua berichtgeving het licht zal gaan zien.

  2. Het lijkt wel heel erg op Google Android

  3. Apple moet meer filmpjes en animaties toegang verlenen tot push notificaties. Zodat we ‘t bericht niet hoeven te openen om de video etcetera te bekijken.

  4. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  5. Ik wil een functie als theatre mode maar dan net iets anders. Wanneer je media kijkt zoals YouTube filmpjes of muziek luisterd je geen meldingen krijgt. Vind het altijd super irritant als er zo’n balkje met een melding verschijnt als ik een filmpje aan het kijken ben.

  6. @iPineapple: De functie die jij beschrijft komt sterk overeen met ‘Niet Storen’. Deze is makkelijk te bedienen als je van onder naar boven veegt.

  7. Ik vond notificatiecentrum van iOS 10 echt super, waarom ze het zo hebben gemaakt bij iOS 11 is echt een raadsel…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.