Camera+ 2 krijgt meer opties voor iPhones met dubbele cameralenzen

De app is compleet vernieuwd
Camera+ 2 is de vernieuwde versie van de bekende camera-app Camera+ met allerlei nieuwe functies en mogelijkheden. Zo wordt er beter gebruik gemaakt van de dual lens-camera.

Camera+ 2 volledig vernieuwd

Camera+ is een van de meest bekende geavanceerde camera-apps voor mensen die fotograferen met de iPhone serieus nemen. Deze app heeft nu een grote make-over gekregen met versie 2. Camera+ 2 is vanaf 29 mei te downloaden in de App Store, maar je kunt hem nu alvast pre-orderen.


Optimaal gebruik van dual lens-camera
De app is volgens de makers beter en sneller dan zijn zijn voorganger en maakt beter gebruik van de dubbele camera’s in de grotere toestellen. Je kunt bij het maken van portretten kiezen of je gebruik wil maken van de groothoeklens of telefotolens van de iPhone X en de Plus-modellen.

Camera+ 2 update

Ook wat het bewerken van de foto’s betreft is er behoorlijk wat veranderd. De fotobibliotheek van je iPhone is nu geïntegreerd in de Lightbox in Camera+, wat ervoor zorgt dat je de foto’s niet telkens hoeft de importeren en en vervolgens weer exporteren na het bewerken. Ook is het mogelijk om RAW-foto’s te maken en te bewerken waardoor je de foto’s nog mooier kunt maken. Functies zoals trage sluitertijd en de handmatige instellingen zitten er nog steeds in.

Bekijk ook

Geavanceerde camera-apps voor de iPhone: een vergelijking

Een uitgebreide vergelijking van geavanceerde camera-apps voor de iPhone en iPad. Met deze apps maak je nog betere foto's dankzij handmatige opties. Denk aan lichtbalans, ISO, handmatige focus en meer.

Camera+ 2 wordt een universele app en is daarom zowel op de iPhone als de iPad te gebruiken. De app koop je voor €2,29 in de App Store. Als je nu alvast de pre-order plaatst krijg je vanaf 29 mei de update toegestuurd.

Informatie

Laatst bijgewerkt
24 mei 2018 om 13:10
Onderwerp
Categorie
Apps

Reacties: 14 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.