Reacties voor: iOS 11 Publieke beta: Apple brengt negende publieke beta van iOS 11 uit

Apple heeft de negende publieke beta van iOS 11 vrijgegeven. In dit artikel praten we je bij over alle ontdekkingen en functies in de publieke beta's van iOS 11.
Redactie iCulture.nl -

Reacties: 268 reacties

  1. Origineel geplaatst door Yoshi
    @JustOleg: zag je de max snelheid al in Maps?

    In de eerste beta deed die wel, nu niet meer, niets schokkends trouwens, gewoon een rondje met de max. snelheid per weg erin. Dit in tegenstelling bij de Amerikaanse versie waar een mooi “route66” sign staat…

  2. @Jasper: Als dagelijks toestel inspringen bij public beta 4-5. Echt nog te instabiel.

  3. Doen de wekkers het wel? Aangezien ik bij de IOS 10 beta altijd te laat wakker werd doordat de wekkers het niet deden…

  4. Eehhmm, ik krijg op mijn ipad de dock te zien bij het instellen in het begin waardoor ik niet op “next” ofzo kan klikken. Ik kan dus niet verder want de dock wil niet weg. Ik krijg mijn ipad ook niet in DFU modus met de sluimer knop en volume omlaag knop truc…. Iemand tips? Ik kan mijn ipad nu dus niet meer gebruiken.

  5. Origineel geplaatst door Conservo
    Eehhmm, ik krijg op mijn ipad de dock te zien bij het instellen in het begin waardoor ik niet op “next” ofzo kan klikken. Ik kan dus niet verder want de dock wil niet weg. Ik krijg mijn ipad ook niet in DFU modus met de sluimer knop en volume omlaag knop truc…. Iemand tips? Ik kan mijn ipad nu dus niet meer gebruiken.

    Aan iTunes hangen dan maar.

  6. @Gabor: Dat heb ik maar ik kan zo niet restoren zonder dfu modus. iTunes kan niet herstellen zolang “zoek mijn iPad” actief is en dat kan ik niet uitschakelen aangezien ik niet in mijn settings kom.

  7. Heb nu de public beta draaien op een iPhone SE. Ik moet zeggen dat hij absoluut niet slecht werkt, heb namelijk ook beta 1 en 2 gehad en dit is toch weer een stuk beter. Sommige animaties gaan natuurlijk niet helemaal zoals het hoort, maar het is het proberen waard mensen.

  8. Origineel geplaatst door Conservo
    @Gabor: Dat heb ik maar ik kan zo niet restoren zonder dfu modus. iTunes kan niet herstellen zolang “zoek mijn iPad” actief is en dat kan ik niet uitschakelen aangezien ik niet in mijn settings kom.

    Je moet ook de Thuisknop en Sluimerknop ingedrukt houden, volume omlaag is alleen voor iPhone 7/+

  9. @Peter: Thanks, dat werkt idd na een paar keer proberen. Ben ik meteen genezen van beta versies. Ik wacht wel tot september. 🙂

  10. Meer mensen die problemen ervaren met het opladen van de iPad? Originele kabel wordt niet meer ondersteund.

  11. Kan ik de publieke beta van iOS11 combineren met de developer beta van WatchOS 4 ?

  12. @Olaf: Klopt! Is een bug. Mijn ipad mini2 laadt alleen op via mijn Macbook.

  13. Is het verkeerd uitspreken van straatnamen al opgelost in de nieuwe Maps?

  14. Sinds gisteren met de public beta actief. Probleem geconstateerd met de app switcher. Soms sluit hij helemaal niets af en soms de laatste app niet.

  15. Ik blijf me verbazen over de ontbrekende kennis die men heeft over iOS en dan toch een beta installeren. Installeer een beta NIET op een apparaat waar je afhankelijk van bent! Het kan zomaar zijn dat inderdaad je bankieren app niet meer werkt, of je buienradar, of je mail, of je batterij binnen 1,5 uur op is. Dat hoort bij een beta.

  16. @Olaf: Yess hier ook iPad air 2

  17. @Guy: Hoeveel public beta testers geven daadwerkelijk feedback naar Apple terug? Ik denk dat dat percentage echt heel laag is.

  18. @Olaf: Ik ervaar hetzelfde probleem. De accessoire wordt niet ondersteund krijg ik te zien en geen enkele oplader wordt nu door mn iPad geaccepteerd🙄. Accuspanning is inmiddels te laag om terug te gaan naar iOS 10 dus in 1 woord geweldig. Iemand een idee??

  19. Na installatie van de publieke beta was de News app ineens zichtbaar (zonder Nederlandse artikelen). Nu lijkt deze ineens weer “verdwenen”.

  20. Test al vele jare de Public Beta’s maar die van iOS 11 vind ik dan toch het minst stabiel.

    Zou ’em nooit op m’n apparaten dat ik dagelijks gebruik zetten. Dat deed ik wel zonder problemen met vorige iOS versies.

  21. Origineel geplaatst door Jeffrey
    @Guy: Hoeveel public beta testers geven daadwerkelijk feedback naar Apple terug? Ik denk dat dat percentage echt heel laag is.

    Voor mij juist een reden om te gebruiken. Als ik om mij heen kijk gebruiken heel weinig mensen een beta versie. Maar die er een gebruiken hebben allemaal al een of meerdere meldingen doorgegeven. Ikzelf niet veel, 3-4 of zo.

  22. @Jeffrey: Zat hoor! Natuurlijk wil je als eerste de nieuwe functies kunnen testen, maar heb al zo’n 11 feedback artikelen ingediend. Het overgrote deel van de developers kijkt volgens mij juist meer of de eigen app nog wel compatibel is. Publieke testers vinden af en toe weer net andere bugs.

  23. Ik merk dat nightshift op ios 11 niet meer automatisch met de zonsopgang en zonsondergang uit en aan gaat. Merken meer mensen dit?

  24. Ik zit op de laatste beschikbare beta, maar heb dit probleem al van de eerste beta bij iCulture, de grotere(langere) reacties worden amper volledig getoond, nog iemand hier last van?

  25. @Vinnyve: Er is zojuist een update uitgebracht voor de iCulture-app die dit heeft verholpen.

  26. Origineel geplaatst door Vinnyve
    Ik zit op de laatste beschikbare beta, maar heb dit probleem al van de eerste beta bij iCulture, de grotere(langere) reacties worden amper volledig getoond, nog iemand hier last van?

    Is net een update voor gekomen van de iCulture app.

  27. @Luc: De update heeft het niet verholpen bij mij.

  28. Hier ook nog steeds halve reacties na de update van de iCulture app en ook na de nieuwe Beta.

  29. Hier ook geen succes met de iCulture update.
    Zijn er nog mensen waarbij het eerste scherm van de settings app allemaal in het Engels staat? De rest allemaal Nederlands 🙂

  30. Origineel geplaatst door George
    Hier ook geen succes met de iCulture update.

    Zijn er nog mensen waarbij het eerste scherm van de settings app allemaal in het Engels staat? De rest allemaal Nederlands 🙂

    Hier (iPad 2017) ook een mix van Engels/Nederlands

  31. @George: Heb ik ook. Foto’s ook dacht ik snel te zien.

  32. Bijna alle teksten bij Instellingen nu in het Engels, splash screen iCulture app nu wel weer gehele logo in het midden op iPhone 6.

  33. Hiero idem instellings menu in ‘t Engels!🤔😳

  34. Sinds de upgrade naar iOS 11.0 pb 2 is mijn Instellingen menu ineens volledig in het Engels terwijl mijn voorkeurstaalinstelling Nederlands is…

    Origineel geplaatst door Rutger
    Sinds gisteren met de public beta actief. Probleem geconstateerd met de app switcher. Soms sluit hij helemaal niets af en soms de laatste app niet.

    Dit probleem is opgelost in iOS 11.0 public beta 2 (15A5318g).

  35. Hier zijn de instellingen ook in het Engels / Nederlands. Taal even wijzigen en terug bracht helaas geen oplossing bij mij.

  36. Hier ook veel menu opties in het engels. Wel werkt het afsluiten van apps nu direct 🎉

  37. In iOS 11.0 pb1 werkte de functie ‘Alle instellingen en data wissen’ niet. Apple meldde na mijn feedback via de feedback assistent dat dit probleem in pb2 verholpen zou zijn en ik kan je zeggen dat dat klopt! Hoera!

  38. Ook menu in Engels, het afsluiten van apps werkt nu wel eindeljjk prima.

    Heb wel nog steeds de bug dat als ik bluetooth aanzet via het snelmenu dat bluetooth aangaat en als ik hem dan uitzet blijft het echter nog aan staan.

  39. Yes Tomtom Go werkt weer 😀

  40. @Berry: Die combinatie werkt goed

  41. @Maikel: Ik heb het idee dat dit geen Bug is, dit zit er al in sinds developer beta 1 zelfs.
    Ik heb idee dat Apple dit zo bedacht heeft, wat ik overigens ook erg irritant vind.

  42. @Olaf: ja he ik hier ook last van . Hij laadt hem wel op maar geeft het niet aan.

  43. Origineel geplaatst door Dennis
    @Maikel: Ik heb het idee dat dit geen Bug is, dit zit er al in sinds developer beta 1 zelfs.

    Ik heb idee dat Apple dit zo bedacht heeft, wat ik overigens ook erg irritant vind.

    Ik had hetzelfde probleem! Maar dit kan wel, je moet echter daarvoor eerst uitloggen bij je iCloud!

  44. Hebben jullie ook het probleem dat jullie niet meer je telefoon door kunnen schakelen? Dit had ik in PB beta 1 en 2. Bij doorschakelen blijft het veld ‘laden…’ staan in het Nummer invoerveld. Als je vervolgens toch nummer in toetst pakt hij het niet. Heb het iig gemeld bij Apple via de feedback app

  45. Hoe zit het met de communicatie tussen Apple watch en iPhone in iOS 11 PB 2 ?
    Werkt dit goed?

  46. Lees alleen maar problemen, laten ze maar ff wachten dan met IOS totdat het 100% is. Pfff

  47. Hier ook bluetooth problemen. 7 plus ios 11 beta 2
    Apple watch gaat uit en op de plank tot beta 3 ben ik bang.

  48. @Dave: communicatie werkt goed

  49. @Dave: Ja heb ik ook

  50. @Tomadje: thx!

    Origineel geplaatst door Sylvester
    Hier ook bluetooth problemen. 7 plus ios 11 beta 2

    Apple watch gaat uit en op de plank tot beta 3 ben ik bang.

    Kan je iets specifieker zijn?

  51. Ik zie dat er updates voor mijn apps zijn en als ik dan naar de appstore ga om te updaten zegt ie dat ik in de amerikaanse store zit en dus niet kan updaten!!🤔 Hij vraagt ook om te switchen naar de nederlandse appstore,maar dan zegt ie kan geen verbinding maken met store!😳🤔😢

  52. Bij mij werkt de 3Dtouch niet goed meer bij het indrukken van een app. Dit gaat ineens over naar de bewegende icoontjes om ze te verplaatsen of te verwijderen. 2e PB op 6S.
    Bij eerste PB was dir niet het geval. Ik moest wel veel langer duwen om actie te zien te krijgen.

  53. Ik krijg ook mijn scherm niet geroteerd.

  54. @Maikel: Dit is geen bug denk ik. Zodra je wifi of bluetooth echt uit staat komt er een streepje door het icoontje te staan namelijk.

    Heel fijn dat je nu eindelijk de cache van app kunt legen via de instellingen!!

  55. Ik snap even niet dat bijvoorbeeld het knopje van de bluetooth via snelle instellingen scherm niet werkt!?? Die functie / handeling is toch al zo oud als de weg naar Rome dus dan is dat toch ff copy – past van iOS 10 naar iOS 11 Bèta? Dat er totaal nieuwe functies / apps snap ik dan nog..

  56. @Kevin: Dus als je geen gebruik maakt van iCloud werkt het wel zoals voorheen?, lijkt dan wel of Apple expres doet want ja verbonden met de cloud willen we zoveel mogelijk info van je weten.

    Want als je locatie voorziening gaat gebruiken komt die al met zet je WiFi aan, ik ga in ieder geval eens proberen.

    En anders geen cloud voor mij vind ik niet erg wil toch al niks in de wolken, ik heb een Synology waar me data op staat.

  57. Bij mij is de Appstore plots in het Frans (publieke beta 2)

  58. @Dennis: Ik had het over het volledig wissen van de iPhone. Ik weet niet of het expres is gedaan. Ik moest dit in ieder geval doen om zo mijn iOS 11 backup terug te kunnen zetten… verder gebeurd er helemaal niets met je iCloud (omdat je na herstellen gewoon weer inlogt..)

  59. @Jean-Paul Horn: Ha! Correctie: “Heel fijn dat ik er nu eindelijk achter ben gekomen dat je de cache van apps kunt wissen.”

  60. Origineel geplaatst door Justin
    @Jean-Paul Horn: Ha! Correctie: “Heel fijn dat ik er nu eindelijk achter ben gekomen dat je de cache van apps kunt wissen.”

    En waar vind ik deze instelling??

  61. @Theo026: Zelfde probleem maar geen melding ivm Amerikaanse store.
    Ik kan dus geen nieuwe apps downloaden of updaten ..

  62. @michel: Als je bij instellingen naar opslagruimte gaat. Dan een app aantikt zoals Facebook kun je daar de cache legen.

  63. Origineel geplaatst door Olaf
    Meer mensen die problemen ervaren met het opladen van de iPad? Originele kabel wordt niet meer ondersteund.

    Dat had ik ook bij de vorige versie van bèta software. In eerste instantie krijg je de foutmelding dat de kabel niet wordt ondersteund. Je moet dan de kabel uit de stekker halen en dan weer opnieuw erin stoppen. Dan doet alles het weer goed.

  64. @Kevin: Ik bedoelde dat er wel wat met je Icloud dingen gebeurt, bedrijven willen dit graag aangezien de dan veel informatie van je hebben.
    Toch benieuwd of die bluetooth of wifi knop nog terug gezet gaat worden, ik zou het echt heel erg jammer vinden als apple het zo zou laten.

  65. @Dave: jep, hij maakt geen verbinding meer met de watch, bluetooth aan uit etc help niks en heb geen tijd of zin om alles te resetten en of in te stellen.

    Bluetooth is daarnaast ook traag met automatisch verbinding maken met bijvoorbeeld auto en route (wel succes met koppelen, duurt dus alleen 20 sec na bluetooth aanzetten)

  66. @FP: Ja! Ook al in beta 1 maar ik lees je vraag nu pas. In Apeldoorn navigeren met CarPlay was een ramp met straten als ‘Laan vanvirielseblubblabblobmaten’, maar nu zegt die nieuwe jongere stem netjes ‘Laan van maten’.

  67. Origineel geplaatst door Justin
    @michel: Als je bij instellingen naar opslagruimte gaat. Dan een app aantikt zoals Facebook kun je daar de cache legen.

    Justin, FB kan ik niet proberen, die App gebruik ik niet. Maar bij andere apps zie ik “ruim op” en “verwijder”. Nergens zie ik cache legen.
    Opruimen is niet hetzelfde als cache legen.

  68. Iemand nog een tip voor een vastgelopen restore naar IOS 10.3.2, had IOS 11 beta 2 geinstalleerd (publieke versie), maar vond hem te buggy, dus heb een restore gedaan, maar hij blijft steeds hangen in het scherm verbinden met iTunes (heb restore/bijwerken, losse IPSW gedownload 10.3.2 en herstellen met shift indrukken), helaas alles zonder succesvol resultaat.

    Ben even out of ideas….

    update: heb iets gevonden, dat je van IOS 11 beta 2 eerst terug moet naar IOS beta 1…. ga ik nu proberen

  69. Ik krijg overigens van verschillende apps geen notificaties meer binnen. Ik moet echt de app openen om te zien of ik een berichtje heb.

  70. Origineel geplaatst door Justin
    @michel: Als je bij instellingen naar opslagruimte gaat. Dan een app aantikt zoals Facebook kun je daar de cache legen.

    Origineel geplaatst door Edwin
    Justin, FB kan ik niet proberen, die App gebruik ik niet. Maar bij andere apps zie ik “ruim op” en “verwijder”. Nergens zie ik cache legen.
    Opruimen is niet hetzelfde als cache legen.

    Jawel, opruimen is cache legen :-).

  71. @john: Had ik ook. Download de ipsw van beta 1 en zet deze terug via iTunes. Als je daarmee klaar bent zou ik eerst updaten naar beta 3 en eindstand weer teruggaan naar 10.3.2

  72. Origineel geplaatst door George
    Hier ook geen succes met de iCulture update.
    Zijn er nog mensen waarbij het eerste scherm van de settings app allemaal in het Engels staat? De rest allemaal Nederlands 🙂

    Origineel geplaatst door Dave
    Hier (iPad 2017) ook een mix van Engels/Nederlands

    Ja, bij mij ook de instellingen half in het Engels.

  73. @Sylvester: Bij mij werkt de Apple Watch beter dan bij de eerste publieke beta. Alleen de Music app werkt tot nu toe niet.

  74. @John: had ik ook. Contact gehad met Apple en uiteindelijk een ipsw van een speciale ‘restore-vanuit-ios11-beta-versie’ van iOS 10.3.3 gekregen. Kan ik je toesturen als je je e-mailadres geeft.

  75. Werkt soepel op iPhone 6s!

  76. @Olaf: eerst de kabel in je iPad steken en dan pas in het stopcontact, dan werkt het bij mij

  77. Bij mij is de default agenda teruggezet naar de iPhone agenda. Ik had mijn Google Agenda altijd als standaard ingesteld staan.
    Weet niet of dat bij de beta 1 of de beta 2 ineens gewijzigd is.

  78. Origineel geplaatst door Olaf
    Meer mensen die problemen ervaren met het opladen van de iPad? Originele kabel wordt niet meer ondersteund.

    Ja daar hebben meer mensen last van. Als je eerst de Lightning kant van de kabel in je iPad stopt en dan de usb kant in de voeding dan laadt hij gewoon op.

  79. Ik vind het nog te onhandig werken. Terug naar 10 dan maar weer!

  80. Heb de publieke bèta 2 draaien op mijn iPad air. Als ik de app Instellingen open, merk ik dat alles in het Engels staat. Straf want in de vorige bèta’s stond alles in Nederlands. Nog iemand die dit opgemerkt heeft?

  81. Klopt het dat Apple sinds de PB1 de app switcher via 3D Touch (rand van je scherm stevig indrukken) heeft verwijderd? Werkt bij mij niet meer en vond het erg handig! Voor de rest werkt mijn 3D Touch prima.

  82. iOS 11 beta 2 geinstalleerd. Bij connectie met wifi sluit Whatsapp telkens na enkele seconden. Met 4G connectie niet.

    Geen directe bluetooth connectie in de auto, met iOS 10 wel.

    Nummer verwijderen uit afspeellijst Spotify sluit de app zich ook direct.

    Rotatieproblemen naar landscape modus.

  83. @Eddy: Whatsapp probleem heeft denk ik niets met de beta te maken. Had ik gister ook op m’n toestel met iOS 10.

  84. @Rolf: Ja, dat klopt.

  85. Ben terug naar iOS 10. Dan merk je gelijk dat iOS 10 een stuk trager is.

  86. Heb hem weer gedowngrade..
    WiFi erg slecht, en nog wat bugs.

    Wordt ook niet echt warm van de vernieuwingen in iOS 11 helaas.

  87. Origineel geplaatst door Ilse Stas
    Heb de publieke bèta 2 draaien op mijn iPad air. Als ik de app Instellingen open, merk ik dat alles in het Engels staat. Straf want in de vorige bèta’s stond alles in Nederlands. Nog iemand die dit opgemerkt heeft?

    Is een bug, enkele dagen geleden reeds vermeld 😉

  88. Sinds pb1 werkt mijn camera niet goed meer (8x indrukken, 1 x foto) ik hoopte na pb 2 op verbetering, maar helaas… een spontane foto maken zit er ff niet meer in☹️

  89. Meer mensen met problemen met updaten en installeren van apps ; iPhone 6S ? Had ik in PB1 geen last van, maar sinds PB2 wel. WiFi of 4G maakt geen verschil, en soft reset ook niet.

    Batterij is mijn inziens stukken verbeterd in de 2e beta.

  90. @Rutger: ja heb ik dus ook sinds gisteren last van! Ben benieuwd naar een oplossing.

  91. @Niek: Ik zou graag deze ipsw ontvangen aangezien ik hetzelfde probleem heb met mijn 6s

  92. @Ben: deze is op de Apple site te vinden.

  93. Origineel geplaatst door iChris74
    @Rutger: ja heb ik dus ook sinds gisteren last van! Ben benieuwd naar een oplossing.

    Vreemd dat wij de enige 2 zijn blijkbaar 😞

  94. @iChris74: updates werkte ineens gisteravond. Nieuw app niet, blijft maar laden. Uitloggen inloggen werkt niet, reset niet…. afwachten tot volgende update denk ik…

  95. @Rutger: idd, heel soms pakt tie ze wel..

  96. Batterij heeft de laatste dagen opeens last van extreem snel leeglopen. Heb een iPhone 7 en draai de 2e publieke beta.

    Komt dit vaker voor?

  97. @Peter:
    Hier ook, bij de eerste beta had ik hier geen last van. Heb een 7 Plus. Het toestel voelt ook vaak warm aan. Hopelijk bij de volgende beta al beter en volledig weggewerkt bij de GM!

  98. Apps updaten? Even het profiel verwijderen, opstarten en dan kun je updaten.

  99. Kan iemand bevestigen of Outlook werkt in de PB2.

    Graag wil ik ook weten of de VPN werkt voordat ik de VPN installeer.

    Anders wacht ik nog even 🙂

  100. @Bert: hiervoor hoefde ik dat bij geen enkele bèta versie te doen.. waarom nu wel dan?

  101. @Bert: profiel verwijderd maar idd het werkt.. was geen ongeloof maar vreemd dat dit bij eerdere bèta’s niet hoefde en gewoon apps kon updaten en downloaden.. maar opgelost dus 👍

  102. Origineel geplaatst door Melvin
    Kan iemand bevestigen of Outlook werkt in de PB2.

    Graag wil ik ook weten of de VPN werkt voordat ik de VPN installeer.

    Anders wacht ik nog even 🙂

    Ja en ja

  103. Origineel geplaatst door iChris74
    @Rutger: ja heb ik dus ook sinds gisteren last van! Ben benieuwd naar een oplossing.

    Ik check voor updates, druk op bijwerken, dan blijven de cirkels draaien.
    Sluit app af, dat power off/on.
    Dan appstore app open dan lukt het.

    Al paar keer zo gedaan

  104. Origineel geplaatst door Edwin

    Origineel geplaatst door Melvin
    Kan iemand bevestigen of Outlook werkt in de PB2.

    Graag wil ik ook weten of de VPN werkt voordat ik de VPN installeer.

    Anders wacht ik nog even 🙂

    Ja en ja

    👍🏾😉

  105. Ik draai PB2 op mijn iPhone 7 maar krijg de nieuwe Siri stemmen maar niet gedownload.
    Iemand suggesties?
    Op mijn iPad werkt het zonder problemen!

  106. Origineel geplaatst door Jeremy
    Ik draai PB2 op mijn iPhone 7 maar krijg de nieuwe Siri stemmen maar niet gedownload.

    Iemand suggesties?

    Op mijn iPad werkt het zonder problemen!

    Updaten naar PB3 die net uit is.

  107. @Jean-Paul Horn: Ja, heb er nog steeds last van. Draai sinds gister op iOS 11 beta 4 maar bijna alle reacties zijn afgekapt.

  108. @Jean-Paul Horn: hier ook nog steeds afgekapte berichten (bèta 4)

  109. Kan ik al inspringen met mijn dagelijks toestel of is deze versie nog steeds te instabiel???

  110. Origineel geplaatst door Jasper
    Kan ik al inspringen met mijn dagelijks toestel of is deze versie nog steeds te instabiel???

    Ik ben nu net ingestapt (beta 3) en volgens mij werkt het wel stabiel. Wel vind ik de snelheid mager op een 6s

  111. @Jean-Paul Horn: Hier ook nog steeds de afgekapte reacties, maar de schaal van het productoverzicht in het splash screen klopt weer. Dat dan weer wel… 😉

    En in de PB3 staan alle teksten weer in de juiste taal. Zie trouwens net, dat de systeemgrootte van 12 naar 6GB is gekrompen. Goeie zaak!

  112. @Ronald: We draaien weer als de brandweer! Tnx!

  113. Origineel geplaatst door Jean-Paul Horn
    @Mark: OK. We krijgen het dus zelf niet meer gereproduceerd. Misschien moeten we nog wat meer kijken. Helaas kunnen we het zelf dus niet oplossen. Er is bij Apple iets gewijzigd in de afhandeling van meerdere webviews in een overkoepelende view, waardoor de afzonderlijke hoogtes niet goed berekend worden. Er is dus een bugrapport bij Apple voor aangemaakt.

    Puur ter indicatie, ook hier nog afgekapte reacties in dev 4

  114. @Thomas: Facebook geeft op iOS 10 geen mogelijkheid om cache op te ruimen, tenminste ik zie het niet …

  115. Het openen van apps vanaf lock screen is ook weer mogelijk. Geeft nieuwe animatie als je op push bericht klikt. Er staat dan touch ID om bericht te openen.

  116. Nou ik heb hem ook draaien hoor. Moet zeggen dat het verrassend goed werkt!!! Hier en daar oogt het allemaal nog een beetje traag maar dat zal misschien nieuwigheid zijn! Misschien werkt telefoon opnieuw opstarten wel. Verder leuke nieuwe functies! Ik ben tevreden!

  117. Draait als een zonnetje.
    In vergelijking met vorige beta zijn een aantal icoontjes gewijzigd. Zoals “contacten” en “herinneringen”.

    Reacties in iCulture app worden nog steeds afgekapt.

  118. Op iOS 11.0 pb3 gelukkig geen last meer van enorm lange hangers in een willekeruige app. Maar wat duurt het ontgrendelen soms lang zeg… 🙁

  119. Of ik vergis me nu maar volgens mij hebben ze sinds de derde PB contact app icoon aangepast 🤔

  120. Draait tot nu toe prima!

  121. Origineel geplaatst door Davy
    Of ik vergis me nu maar volgens mij hebben ze sinds de derde PB contact app icoon aangepast 🤔

    Dit is de PB3!
    Beta nummers van develepors en public lopen niet gelijk. Dev heeft nu beta 4.

  122. Moet zeggen dat de batterij duur zeker is verbeterd. iOS is soms wat traag maar verder werkt het best super!

  123. Iemand al eens kunnen nagaan hoe de communicatie tussen iPhone en Apple Watch is in de PB3?
    Thx!

  124. @Patrick: Inderdaad gaat de accu nu veel langer mee!!👌 Was bij de vorige Beta echt een drama!!😢

  125. Origineel geplaatst door Dave
    Iemand al eens kunnen nagaan hoe de communicatie tussen iPhone en Apple Watch is in de PB3?
    Thx!

    Werkt gewoon als vanouds bij mij. Op de watch heb ik geen beta staan, alleen op iPhone 6 en Air 2.

  126. @Dave: Is acceptabel. Was volgens mij in PB2 iets beter. In PB1 erg slecht.

  127. Hebben jullie ook vastlopers in de agenda app? Als ik in de reistijd een start locatie wil invullen loopt hij vast. Heb hem al wel gemeld via de feedback app

  128. Origineel geplaatst door Frank
    @Thomas: Facebook geeft op iOS 10 geen mogelijkheid om cache op te ruimen, tenminste ik zie het niet …

    Thomas en ik bedoelden iOS 11
    Maar ook daar ben ik het niet met Thomas eens

  129. Na de downgrade terug naar 10.3.3 maakt mijn Apple watch geen verbinding meer met mijn iPhone 7 plus. Iemand nog een tip? Reset op AW werkt niet

  130. Origineel geplaatst door Jeremy
    Na de downgrade terug naar 10.3.3 maakt mijn Apple watch geen verbinding meer met mijn iPhone 7 plus. Iemand nog een tip? Reset op AW werkt niet

    Had gisteren ook ge-update naar pb3 en terug gedowngraded, en Apple Watch verbond ook niet meer met iPhone 7 plus. Je moet naar instellingen > algemeen op Watch gaan, dan alles resetten en opnieuw instellen en dan via de app op je iPhone reservekopie van Watch terugzetten of opnieuw instellen

  131. @Geoffrey:
    Ja thnx, is inderdaad gelukt.
    Zot nu alleen weer met 7 apps die niet meer kunnen updaten in iOS 10.3.3 🤔

  132. Sinds PB3 last van een vervelende whatsapp bug. Bij gelezen berichten blijft nog steeds staan hoeveel nieuwe appjes je hebt gehad en op de homescreen ook(badges). Iemand anders hier ook last van?

  133. Ik kan ineens bestanden uit Dropbox niet meer exporteren… Meer mensen met dit probleem?

  134. Ik weet niet of het aan iOS11 ligt, maar het valt me op dat Facebook events niet meer in mijn agenda terecht komen. Of is dat gewoon ergens een instelling wijzigen?

  135. Bij nog iemand dat Safari raar doet, blijft hangen of opent niet.

  136. @Cynthia: Geen problemen mee.

  137. De iCulture app update van vandaag (3/8) heeft het probleem met de reacties opgelost.

  138. Yes! De comments hierzo zijn na de update weer helemaal in beeld! Top!

  139. Iemand ook last van een zwart scherm wat niet meer aan wil gaan naar beta 3?

  140. Origineel geplaatst door RutgerO
    Yes! De comments hierzo zijn na de update weer helemaal in beeld! Top!

    Ziet er goed uit

  141. iOS 11 beta 4 en 3 heeft bij mij nog het zelfde probleem. Als je aan telefoneren bent hoort de ander jou erg slecht of niet je komt haperend over.
    Dus ik heb de public beta 2 er weer op gezet zonder bel problemen. Ik heb een iPhone 7 plus

  142. PB4 geïnstalleerd.
    Voelt sneller in vergelijking met PB3
    Apps starten gelijk op bij PB3 vaak dubbele klik nodig
    Daikin app start niet op. Was bij PB3 ook zo.

  143. Ik zie nog steeds geen OTA update verschijnen. Wil graag snel updaten, want heb een paar irritante bugs die mijn iPhone laten vastlopen continue.

  144. Voice-over werkt een stuk stabieler in de 4e beta en er is ook een bug opgelost met de nieuwe Siri stemmen, in het Nederlands, waarbij de spreek snelheid kon variëren in de zelfde tekst.

  145. Probleem in de kalender ( vastlopen in reistijd scherm) is ook opgelost. Werkt weer zoals het moet

  146. Origineel geplaatst door Igoranry
    Ik zie nog steeds geen OTA update verschijnen. Wil graag snel updaten, want heb een paar irritante bugs die mijn iPhone laten vastlopen continue.

    Misschien dan geen beta installeren, als je die bugs vervelend vind. Is niet voor niks een beta.

  147. Origineel geplaatst door Niels
    Ik weet niet of het aan iOS11 ligt, maar het valt me op dat Facebook events niet meer in mijn agenda terecht komen. Of is dat gewoon ergens een instelling wijzigen?

    Niemand?

  148. Ik ga me er niet met aan wagen.
    Met ios10 wel gedaan toen maar uiteindelijk mijn iPhone verziekt toen ik weer wilde downgraden.
    Ik wacht lekker op de release een waarschijnlijk eerste bugfixes.

  149. @Niels: Klopt in iOS 11 zit geen directe login voor Facebook, twitter, Flickr, Vimeo meer. Voorheen kon je op die accounts inloggen via instellingen.

  150. Wat erragg!!

    Wat is er met de a in Mappen bij Notities gebeurd?! Is geen romein meer, net zoals bijvoorbeeld in de kop van Contacten… Help, de wereld vergaat!!

  151. Origineel geplaatst door Igoranry
    Ik zie nog steeds geen OTA update verschijnen. Wil graag snel updaten, want heb een paar irritante bugs die mijn iPhone laten vastlopen continue.

    Origineel geplaatst door Sergio
    Misschien dan geen beta installeren, als je die bugs vervelend vind. Is niet voor niks een beta.

    Idd, bèta’s zijn beta’s. Maar er verschijnen niet voor niks “nieuwe” bèta’s met bugfixes uit de vorige bèta’s. 😉

  152. Werkt als een trein! Heel veel bugs opgelost! De graphics zijn veel soepeler en alles draait bij mij veel sneller!

  153. Origineel geplaatst door Mark
    Werkt als een trein! Heel veel bugs opgelost! De graphics zijn veel soepeler en alles draait bij mij veel sneller!

    Batterylife ook een beetje stabiel? 😅

  154. Heeft er hier iemand de publieke beta van iOS 11 draaien met de developers beta van watchOS 4 ?

  155. Origineel geplaatst door JB
    Wat erragg!!

    Wat is er met de a in Mappen bij Notities gebeurd?! Is geen romein meer, net zoals bijvoorbeeld in de kop van Contacten… Help, de wereld vergaat!!

    Whaaa! Bizar! Het valt me nu pas op. Wat vreemd dat  hier niet 1 lijn trekt.

  156. Voor de daters onder ons: Happn doet t ook weer 😉

  157. Origineel geplaatst door Berry
    Heeft er hier iemand de publieke beta van iOS 11 draaien met de developers beta van watchOS 4 ?

    Ja ik heb hem sinds gisteren draaien. Alles lijkt prima te werken op het eerste zicht op series 2 Watch…

  158. Origineel geplaatst door Berry
    Heeft er hier iemand de publieke beta van iOS 11 draaien met de developers beta van watchOS 4 ?

    Ja, werkt vlekkeloos!

  159. Verre van een GM, tenminste op mijn iPad. Systeem vreet nog steeds veel GB’s aan overig, zo’n 60GB. En nee het is niet zo dat mijn iPad de GB’s nog in categorieën moet verdelen. Als ik een grote app verwijder, vreet het systeem direct de vrijgekomen GB’s op.
    Zal wel dezelfde APFS bug zijn net zoals macOS. iOS zal het vanzelf wel oplossen, en anders de volgende beta.

  160. @LarS: Je kunt t stellen als ‘iets’ beter maar alsnog vreet die de batterij sneller leeg, wat logisch is gezien dat alle bugs en etc naar Apple wordt gestuurd. Telefoon is altijd bezig.

  161. TomTom werkt nu wel weer in de nieuwe publieke beta? Crashte bij mij continue vanaf publieke beta 1.

  162. Blijf het jammer vinden dat in iOS 11 de MAC adressen niet meer zichtbaar zijn. Soms is het handig om met een wifi scanner (bv. Fing) te zien wie er op je netwerk zit…

  163. Nog veel problemen hier. Nog wel even te gaan voor GM.
    Airpod connectie niet stabiel
    Niet storen in auto werkt niet als carplay actief met kabel connectie
    Max snelheid niet zichtbaar op carplay (pioneer)
    In deze versie een keer op donker gegaan. Heeft een uur gekost voordat ik een reset kon geven. Terwijl siri verder goed werkte.

  164. Ik kan mijn Iphone niet opdaten naar de laatste beta versie.
    mijn beta profiel is ineens verdwenen iemand hier een oplossing voor ?

  165. Origineel geplaatst door Roy
    TomTom werkt nu wel weer in de nieuwe publieke beta? Crashte bij mij continue vanaf publieke beta 1.

    Ja Roy,bij mij werkt de Tomtom perfect met de nieuwe beta : )

  166. Hoe kan je (als je naar beneden veegt op je homescreen) die websuggesties uitzetten.

    Ik zoek op die manier altijd snel een app maar krijg nu allemaal andere meuk van websites en web video en zoeken met bing en nog wat zooi.
    Ik kan me in de vorige public beta die niet herinneren…

    Als ik in siri instellingen die vinkjes uitzet ben ik dat wel kwijt. Maar dan krijg ik een woordenboek suggesties.

    En normaal kreeg je volgens mij als je begonnen met typen gewoon de apps die op heb

  167. Ik heb problemen met het configureren van Siri in deze beta versie. Ik kan de He Siri configuratie niet doorlopen omdat ze mij steeds maar half verstaat. Wanneer je Siri inschakelt via de home Button gaat het wel goed.

    Iemand enig idee of die dit ook heeft?

  168. Sinds de installatie van iOS 11 publieke beta 4 en macOS 10.13 publieke beta 4 wil iTunes 12.6.2 mijn iPhone en iPad niet meer synchroniseren. Ik krijg dat foutmelding dat ik mijn “computer moet machtigen”, maar dat is (herhaaldelijk) gebeurd.
    Nog iemand met dit fenomeen ?

    Ik lees in de groepen over deze foutmelding, maar dan in combinatie met de beta van iTunes 12.7, niks over 12.6.2 …

  169. @Frank:
    Siri verstaat mij ook niet. Ik heb gemerkt dat de microfoon het niet doet. Ga ik naar de dictafoon app dan werkt deze perfect. Facetime ook geen probleem. Facebook messenger videochat krijgt blijkbaar ook geen toegang tot microfoon. Allemaal zeer vervelend…

  170. Voor iedereen die weer overgaat op een beta. De update doet iets met de wekkers waardoor ze niet afgaan, dus je moet na de update alle wekkers verwijderen en opnieuw instellen.

    Origineel geplaatst door Daniel
    Ik kan mijn Iphone niet opdaten naar de laatste beta versie.

    mijn beta profiel is ineens verdwenen iemand hier een oplossing voor ?

    Opnieuw je beta profiel downloaden via https://beta.apple.com/sp/betaprogram/welcome.

    Origineel geplaatst door Niels
    Ik weet niet of het aan iOS11 ligt, maar het valt me op dat Facebook events niet meer in mijn agenda terecht komen. Of is dat gewoon ergens een instelling wijzigen?

    Origineel geplaatst door Niels
    Niemand?

    Hey Niels, laat jij Calendar synchen via iCloud?

  171. Origineel geplaatst door Daniel
    Ik kan mijn Iphone niet opdaten naar de laatste beta versie.

    mijn beta profiel is ineens verdwenen iemand hier een oplossing voor ?

    Opnieuw je beta profiel downloaden via https://beta.apple.com/sp/betaprogram/welcome.

  172. In de LinkedIn app kon ik sinds de eerste beta van iOS 11 geen enkele geposte URL openen en dat was me toch irritant… dit werkt gelukkig weer!

  173. Origineel geplaatst door Berry
    Sinds de installatie van iOS 11 publieke beta 4 en macOS 10.13 publieke beta 4 wil iTunes 12.6.2 mijn iPhone en iPad niet meer synchroniseren. Ik krijg dat foutmelding dat ik mijn “computer moet machtigen”, maar dat is (herhaaldelijk) gebeurd.
    Nog iemand met dit fenomeen ?
    Ik lees in de groepen over deze foutmelding, maar dan in combinatie met de beta van iTunes 12.7, niks over 12.6.2 …

    Het lijkt er op dat dit niet echt iets met de beta op je iPhone en iPad te maken heeft.
    Maar volgende al geprobeerd;
    Even je computer ontmachtigen, uitloggen op iCloud op al je apparaten, hard reset op al je apparaten. Weer aanmelden met je iCloud account en je computer machtigen. ‘Account’ > ‘Machtigingen’ > ‘Machtig deze computer

    @Frangi: Dit is een server-issue. Ik kreeg gister 3x antwoord.
    Siri werkt bij mij weer prima.

  174. Publieke beta 5 werkt echt super!

  175. Werkt voor mij echt stabiel en snel!

    En ik ben benieuwd wat de batterij dit keer doet!

  176. Als ik 3D touch (hard druk) op de knoppen in het controlscherm dan krijg ik een zwart scherm en daarna moet ik weer ontgrendelen. Lekker irritant bugje voor de komende week (of 2) 🙂

  177. Dus nu inspringen voor dagelijks gebruik?

  178. @Rafael: Heb ik ook! Lost zich maar niet op.

    @Dani: Als je met deze bugs je iPhone dagelijks kan gebruiken, vooral doen.

  179. Gelukkig wordt bij deze beta (laatste) mijn iPhone 7 niet zo belachelijk heet meer. Alleen laat de batterij-duur nog behoorlijk wat te wensen over. Verder bij mij goed stabiel.

  180. Origineel geplaatst door Jeffrey
    @Rafael: Heb ik ook! Lost zich maar niet op.
    @Dani: Als je met deze bugs je iPhone dagelijks kan gebruiken, vooral doen.

    Thanks voor deze link. Daar stond ook de oplossing voor het probleem:

    Respring/white circle animation when 3D Touching Control Center toggles (fix: turn off Speak Screen in General > Accessibility > Speech)

  181. HELP! De Thuisbezorgd app doet het niet meer, hoe moet ik nou aan eten komen?! 😏

  182. Geheugen van de iPhone 6 loopt vol.
    Eerst +- 2,5gb vrij na update amper 200mb terwijl er niet gewijzigd is voordat betreft Apps en foto’s

  183. @Max063: Ik ervaar precies hetzelfde. Minstens 1,5 Gb minder ruimte. Wordt zo behelpen op een 16Gb device 😬.

  184. Dus nog niet gebruiken als dagelijks toestel?

  185. Hallo ik had ook iOS 11 beta 6 dev. En als ik 3D touch in het bedieningspaneel gebruikte crashte hij en werd tie opnieuw opgestart. Na wat vogelen ben ik er uit en nu werkt t prima.
    Ga nr algemeen-toegankelijkheid en zet daar 3D touch uit.
    Sluit alle apps en probeer of tie het wel open zoals AirPlay en muziek. (Zonder 3D touch). Werkt dat zet 3D touch nu weer aan. En hij werkt weer prima. Succes.

  186. Er komt kennelijk ook een nieuw icoontje voor Video’s: bij Instellingen > Beeldscherm > Weergavezoom staat een ander app icoon dan op mijn scherm…

  187. Origineel geplaatst door Kotter
    HELP! De Thuisbezorgd app doet het niet meer, hoe moet ik nou aan eten komen?! 😏

    Je toestel in dfu modus zetten en weer als de bliksem naar 10.3.3 downgraden, er zit niks anders op en ik zie geen andere oplossing…..

    Sterkte! 😉

  188. Origineel geplaatst door JB
    Wat erragg!!

    Wat is er met de a in Mappen bij Notities gebeurd?! Is geen romein meer, net zoals bijvoorbeeld in de kop van Contacten… Help, de wereld vergaat!!

    Het blijft misschien wel zo. Want ook in pb5 is dit nog het geval.

    Origineel geplaatst door Kotter
    HELP! De Thuisbezorgd app doet het niet meer, hoe moet ik nou aan eten komen?! 😏

    Gewoon via de website…? Het is geen ‘app only’ bedrijf.

    Origineel geplaatst door Marc
    Doen de wekkers het wel? Aangezien ik bij de IOS 10 beta altijd te laat wakker werd doordat de wekkers het niet deden…

    Nee, de wekkers worden niet overgenomen! Even opnieuw je wekkers instellen dus.

  189. De nieuwe publieke beta (6) is er!

  190. Werkt iMessage op de beta?

  191. Origineel geplaatst door Nick
    Werkt iMessage op de beta?

    Yep, dat werkt

  192. Origineel geplaatst door Peter
    De nieuwe publieke beta (6) is er!

    En probeer die maar eens te downloaden via wifi in de trein 😂 echt niet te doen… als die beta’s nou eens OTE beschikbaar komen en als 4G het nou eens gewoon doet op mijn traject…

  193. De afgelopen dagen viel het me op dat wanneer je een link opent in safari, en deze opent in een nieuw tabblad dat je dan evengoed met een swipe naar rechts terug kunt. Het tabblad wordt dan vanzelf gesloten.

  194. Zijn mensen er nog op tegen om deze beta te gebruiken voor mijn dagelijkse toestel?

  195. @Pim: Zou wel kunnen. Zou het wel als een clean install doen.
    En zodra iOS 11 uitkomt teruggaan naar 10.3.3, back-up van die iOS versie terugzetten en dan updaten naar iOS 11.

  196. @Job: thuisbezorgd werkt weer job

  197. @Pim: ik run beta 6 nu op mijn daily iPhone 6S Plus, en daarnaast een iPad Air die al vanaf beta 1 meedoet. Op beide toestellen nog geen enkel probleem gehad, alleen de battery drain op de iPhone is wel flink aanwezig.

  198. De beta draait vlot. Weinig problemen te merken!!

  199. Na het installeren van deze beta voelt de iPhone SE toch wel heel erg warm aan.
    Dat had ik bij de vorige beta’s niet.
    Ik ga maar een even uit- en weer aanzetten.

  200. @Harrie: nou succes jongen. Met aan/uit zetten.

  201. Origineel geplaatst door Pim
    Zijn mensen er nog op tegen om deze beta te gebruiken voor mijn dagelijkse toestel?

    Ik draai hem vanaf publieke beta 3 op mijn dagelijkse toestel zonder noemenswaardige problemen…

  202. @Jasper: en werkt iMessage goed

  203. Origineel geplaatst door Mho747
    @Harrie: nou succes jongen. Met aan/uit zetten.

    Zeg dan niks!

  204. Origineel geplaatst door Pim
    Zijn mensen er nog op tegen om deze beta te gebruiken voor mijn dagelijkse toestel?

    Hey Pim, mijn ervaring was deze keer dat het iOS tot beta 4 een beetje moeizaam was, omdat er veel hangers waren en een enkele app compleet onbruikbaar was (Mindjet Maps, Happn, Thuisbezorgd). Als je eenmaal op de beta zit dan wil je er niet snel meer van af, omdat het ook leuk is met alle nieuwe snufjes te spelen en input aan Apple te geven. Het went ook wel om met die bugs om te gaan zo lang het maar niet de critical apps zijn. Als je echt van de beta af wilt, dan heb je wel een uitdaging want je moet dan een backup hebben van je oude situatie. Die kan je dan terug zetten maar dan heb je nog niet alle user data terug… een backup van een beta kan je namelijk niet terugzetten op een normale iOS release.

  205. Kan het inmiddels als daily driver??

  206. Origineel geplaatst door Jeffrey
    @Pim: Zou wel kunnen. Zou het wel als een clean install doen.

    En zodra iOS 11 uitkomt teruggaan naar 10.3.3, back-up van die iOS versie terugzetten en dan updaten naar iOS 11.

    Wow waarom zo ingewikkeld?

  207. News is uit de widgets, had ‘m tot PB5 gewoon in de lijst met widgets staan. Zonder taal/regio-aanpassingen…

  208. Ik kon een iCloud backup maken zonder dat ik aan de lader hing! 🙂 top!

  209. Ik heb al sinds de eerste iOS 11 beta een probleem waarbij mijn lockscreen soms compleet leeg is (geen tijd en datum, geen notificaties).

    Als ik een notificatie krijg dan licht het scherm wel op maar is het dus compleet leeg. Erg irritant en alleen de iPhone opnieuw opstarten verhelpt het probleem.

    Meer mensen met deze bug?

  210. Origineel geplaatst door Jamie
    Ik heb al sinds de eerste iOS 11 beta een probleem waarbij mijn lockscreen soms compleet leeg is (geen tijd en datum, geen notificaties).

    Als ik een notificatie krijg dan licht het scherm wel op maar is het dus compleet leeg. Erg irritant en alleen de iPhone opnieuw opstarten verhelpt het probleem.

    Meer mensen met deze bug?

    Jep, heb ik ook gehad in public beta 5. Sinds public beta 6 geen last meer van.

  211. Ik heb iOS 11 sinds pub beta 6. Sinds dien is mijn iphone 6 zo ongelofelijk traag. Echt WoW Haha hard reset werkt maar eventjes.

  212. Nieuwe beta stabiel genoeg voor dagelijks toestel? Wil het graag uitproberen! En het liefst er dagelijks mee werken alvast!

  213. Vraagje:
    Ik merk dat ik met ALLE versies van IOS 11 Beta een WiFi -> 4G connectie issue heb.
    Als ik vanaf een werkende Wifi verbinding, bijv. naar buiten ga…normaal gesproken, springt hij automatisch over op 4G (of 3G) en heb je internet.

    Bij mij verandert het icon wel naar 4G, maar ik krijg geen internet verbinding. Ik moet echt naar Airplane mode en weer terug en dan heb ik pas bereik. (ik kan overigens wel bellen???).

    Als iemand een idee heeft hoe dit opgelost kan worden. Toch best vervelend…(I know…het is een Beta…) 😉

  214. @Origineel geplaatst door DennisW: Misschien helpt het als je je netwerk instellingen herstelt. Dan worden alle details gewist en haalt hij opnieuw de instellingen op van je telco provider. Let op: je bent dan ook al je wifi instellingen kwijt.

  215. @Origineel geplaatst door DennisW: Heb je dit ook aangegeven aan Apple? Daar zijn de betas voor, om dit soort fouten door te geven zodat er een oplossing voor kan komen.

  216. @DennisW: Hard reset of instellingen reset?

  217. @DennisW: geen last van wat je net vermeld…

  218. Origineel geplaatst door iFloris
    Nieuwe beta stabiel genoeg voor dagelijks toestel? Wil het graag uitproberen! En het liefst er dagelijks mee werken alvast!

    Ja kan prima geen probleem

  219. @iFloris: Bij mij werkt alles goed. Ik heb nu de iPhone 7 op iOS publieke beta 7 draaien. De update van de beta had ook maar een grootte van 59,5 mb.
    Mijn vriendin heeft de beta op publieke beta op de iPhone 6 draaien en daar loopt ook alles soepel.

  220. Laatste beta trek de batterij aardig leeg. Liep als een zonnetje tot de laatste..Nu nog maar 25% op de helft van de dag en geen ander gebruik dan anders.

  221. @Berry: Yes, werkt bij mij ook.

  222. Origineel geplaatst door Kotter
    HELP! De Thuisbezorgd app doet het niet meer, hoe moet ik nou aan eten komen?! 😏

    Inmiddels doet ie het wel weer 😉

  223. Meer mensen opgevallen dat het opladen zeer langzaam gaat?

  224. De rot wifi functie werkt nog steeds niet als in IOS10, ik zie net dat google met precies de zelfde functie komt in Android Oreo.
    Echter bij android heb je de optie om dit aan en uit te zetten, dus je mag zelf bepalen of je het wil gebruiken.

    Apple bouw hier ook eens even een optie voor in pff.

  225. @DennisW: Hier hetzelfde probleem….

  226. Mijn iPhone 7 wordt niet meer gezien door laptop met Windows 10 / iTunes. Met kabel er in gaat hij niet eens opladen! Iemand dezelfde problemen en of ook de oplossing?

  227. Apps blijven in deze bèta 7 “hangen” of starten niet door. Via app kiezer sluiten en opnieuw regelmatig

  228. Beta 8 loopt weer als een zonnetje op mijn iPhone 7 Plus hoor!!!

  229. Origineel geplaatst door Patrick
    Meer mensen opgevallen dat het opladen zeer langzaam gaat?

    Merk ik ook. Dacht dat m’n oplader kapot was. Via laptop laden gaat wel prima.

  230. Béta 9 draait super op m’n iPhone 7!👌👌😉

  231. Origineel geplaatst door Dennis
    De rot wifi functie werkt nog steeds niet als in IOS10, ik zie net dat google met precies de zelfde functie komt in Android Oreo.

    Echter bij android heb je de optie om dit aan en uit te zetten, dus je mag zelf bepalen of je het wil gebruiken.

    Apple bouw hier ook eens even een optie voor in pff.

    Wat werkt er eigenlijk niet.

  232. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  233. Batterijduur is wel flink stuk beter! Goede release.

  234. @Michel:

    Je kan je WiFi niet meer uitzetten via het omhoog veeg menu, het verbreekt alleenstaande de verbinding met de WiFi waarmee je verbonden ben.

    Dus je WiFi blijft aan en scannen de hele tijd

  235. Origineel geplaatst door Dennis
    @Michel: Je kan je WiFi niet meer uitzetten via het omhoog veeg menu, het verbreekt alleenstaande de verbinding met de WiFi waarmee je verbonden ben.
    Dus je WiFi blijft aan en scannen de hele tijd

    hoop dat dat een bug is en geen “feature”.

  236. Regelmatig dat alles of 1 enkele app vastloopt! Niet eerder gehad op vorige bèta’s!

  237. Geen night shift in control panel??

  238. @Dees: jawel, die knop ingedrukt houden waarmee je scherm feller of minder fel zet

  239. Net toen ik mijn iPhone 6s ontgrendelde kreeg ik een zwarte achtergrond, deze verdween na een tijdje wel weer waardoor ik mijn eigen achtergrond weer te zien kreeg. (IOS 11 public beta 8)

  240. Het lijkt erop dat de optie voor het automatisch aanpassen van de beeldschermhelderheid weg is?

  241. @Joey: nee hoor, zit bij: Algemeen – toegankelijkheid – aangepaste weergave

  242. Beste kenners, ik heb sinds de update naar PB 8 het probleem dat de wekker op mijn 6s aanvankelijk uitgezet was, maar nu doet hij ook niet meer op mijn telefoon afgaan. (wel op mijn watch met watchOS 3 nog). iemand ook last daarvan? tot aan PB7 geen probleem, maar sinds de nieuwe 8e publieke beta dus wel. ben het ook nog niet op de andere fora tegen gekomen.

  243. @Tom: Het is niet aan te raden om het op je dagelijkse telefoon te installeren (publieke) bèta’s.

  244. Voor de nieuwe beta versie te downloaden
    Werkt download profiel niet bij mijn krijg geen jnstaller
    Iemand hier ook last van ?

  245. Origineel geplaatst door Dennis
    @Michel: Je kan je WiFi niet meer uitzetten via het omhoog veeg menu, het verbreekt alleenstaande de verbinding met de WiFi waarmee je verbonden ben.

    Dus je WiFi blijft aan en scannen de hele tijd

    Origineel geplaatst door Dees
    hoop dat dat een bug is en geen “feature”.

    Is vanaf ongeveer beta 1 al een nieuwe feature…….

  246. Origineel geplaatst door Robin
    Voor de nieuwe beta versie te downloaden

    Werkt download profiel niet bij mijn krijg geen jnstaller

    Iemand hier ook last van ?

    Hier geen probleem. Kon meteen downloaden. Hopelijk loopt deze beta wat beter want mijn accu was echt in no time leeg

  247. Iphone 6 erggggg traaaggggg sinds iOS 11

  248. Is dit de golden master ? Aangezien ze het event volgende week al houden

  249. @Dieter: Nee, er is ook al een Beta 10.

  250. Tip voor mensen met Apple watch:
    Als je iPhone verbinding heeft met je Apple Watch en je verbreekt Bluetooth via het bedieningspaneel, dan behoud je je Bluetooth verbinding met je Apple watch, maar Bluetooth zal verder stoppen met zoeken naar (nieuwe)apparaten.

  251. Hier wat kleine problemen met de WiFi die regelmatig weg valt en vanochtend liep de 7s vast en startte hij opnieuw op

  252. Kaarten lijkt in de nieuwe beta een iets rijkere notification te hebben. Bij 2 aanwijzingen/ afslagen kort achter elkaar, worden beide onder elkaar getoond

  253. Origineel geplaatst door Melvin
    Hier wat kleine problemen met de WiFi die regelmatig weg valt en vanochtend liep de 7s vast en startte hij opnieuw op

    Jou 7s? Grappig.. waar heb je die nieuwe 7s dan gekocht? Pre-pre-release?🙈🙈

  254. “niet storen tijdens autorijden” werkt top! maar alleen als je hem handmatig aanzet, maar zodra je de andere selecteert, zoals via bluetooth of automatisch, niet, ervaart iemand dat ook? heb het al sinds pb3 aangegeven in de feedback app maar volgens mij gebeurt daar weinig mee ;-(

  255. @jan willem den boer: Je auto moet Bluetooth aan boord hebben of Apple CarPlay. Dus (helaas)niet een autoradio met Bluetooth.

  256. @Jeffrey: vandaar dat hij geen verbinding met men autoradio maakte :p bedankt voor de tip !

  257. @Jeffrey: bij mij werkt dat prima met men autoradio met bluetooth hoor 🙂

  258. Hoop dat de officiële release dinsdag is.
    Gebruik de NS app veel en die crasht na ongeveer 5 seconden nu op de laatste beta.

  259. De laatste bèta loopt nog steeds vast regelmatig. Meestal na even wachten was dit weer weg.. maar gisteren helemaal vastgelopen! Reageerde nergens meer op! Geen enkele knop.. alleen scherm aan en uit en unlocken maar verder niks! Uiteindelijk na diverse combinaties knoppen ingedrukt te hebben sloot hij af en kon ik hem opnieuw opstarten/inschakelen/aanzetten..

  260. Heeft nog iemand last van ‘de audio bug’? Volumeknoppen (harder én zachter) werken na de nieuwste beta de ene keer wel en de andere keer niet 🎧.

  261. Nieuwe update is uit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.