Reacties voor: iOS 11 GM waarschijnlijk gelekt door ontevreden medewerker

De gelekte iOS 11 GM is waarschijnlijk het werk van een ontevreden medewerker, die de downloadlink heeft laten uitlekken naar een aantal personen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 31 reacties

  1. Hoezo: zelfs de naam is al bevestigd? Dat iCulture dat graag zien/horen wil om gelijk te krijgen is geen bevestiging. Ik ben dinsdag de eerste die zijn ongelijk wil toegeven, maar tot die tijd: kunnen we stoppen met het op deze manier brengen van ‘scoops’?

  2. Idd, ik snap dat ze blij zijn met hun scoop maar om het nou iedere keer aan te halen en zelfs andere websites op hun plek te zetten is echt misplaatste arrogantie…

  3. De naam is ‘bevestigd’ in deze nieuwe code, toch?

  4. Geen verassingen dan kan iculture wel avondje vrij nemen.

    Maar wat als Apple dit zelf gelekt heeft en ze zijn met hele andere dingen bezig? 😇

  5. @JWB: De naam iPhone X staat in de code van de gelekte iOS 11 GM dus als die gelekte versie echt is, dan is het gewoon zo.

  6. @Niek: Ik vind dat iCulture terecht trots mag zijn op deze scoop. Als zelfs grote namen zoals Everything Apple Pro het tot het uitlekken van deze iOS 11 GM het nog altijd hadden over de iPhone Edition en iPhone Pro wil dat toch zeggen dat ze een hele goede bron hebben. En dan mogen ze dat gerust een paar keer vermelden.

  7. Origineel geplaatst door Matjlar
    @JWB: De naam iPhone X staat in de code van de gelekte iOS 11 dus als die gelekte versie echt is, dan is het gewoon zo.

    In de code staat dat een iphone 7plus een iphone 9.2 is toch? “X” kan voor de code misschien de logische volgorde zijn. Maar ik geloof er nog steeds niet in. Heb het meerdere malen gezegd. Ook ik zal als eerst dinsdag mijn ongelijk toegeven. Maar ik geloof nu plechtig dat het iPhone Pro wordt.

  8. Origineel geplaatst door Matjlar
    @Niek: Ik vind dat iculture terecht trots mag zijn op deze scoop. Als zelfs grote namen zoals everything Apple pro het tot het uitlekken van deze ios11 Gm het nog altijd hadden over de iPhone edition en iPhone pro wil dat toch zeggen dat ze een hele goede bron hebben. En dan mogen ze dat gerust een paar keer vermelden.

    Dat mogen ze ook, zeg ik zelf ook. Maar om dit in den treuren te herhalen zoals nu gebeurt is niet nodig, komt nog net niet aan bod in elk bericht… en zelfs andere sites terecht wijzen is in mijn ogen helemaal niet netjes. Ken je plek denk ik dan altijd.

  9. @JustinK: iPhone X, als in 10, aangezien de eerste iPhone 10 jaar geleden is gelanceerd. Het wordt de iPhone 7S (Plus) en de X als speciaal model, beetje net als de SE destijds.

  10. Origineel geplaatst door Matjlar
    @JWB: De naam iPhone X staat in de code van de gelekte iOS 11 GM dus als die gelekte versie echt is, dan is het gewoon zo.

    Precies wat je zegt: als de code echt is. En als dat niet zo is, dan niet natuurlijk. En om nog even mijn reactie op een eerder artikel aan te halen: dit geintje is al een keer eerder uitgehaald om ‘topbloggers’ een scoop te kunnen geven…😉

  11. En waar kan je iOS 11 GM downloaden? 🤔🤷🏼‍♂️

  12. Origineel geplaatst door Martin
    Geen verassingen dan kan iculture wel avondje vrij nemen.

    Maar wat als Apple dit zelf gelekt heeft en ze zijn met hele andere dingen bezig? 😇

    Haha! Dat lijkt me het allermooiste! In hun code staat dan wel iPhone X, naja leuk… het is maar code… met een update kan je de X wijzigen in ‘10th Anniversary Edition’ 😉 of iets anders…

  13. Ach, tot de bevestiging komende dinsdag zal er een vraagteken blijven. Ik vind de ‘scoops’ van iCulture in elk geval altijd erg vermakelijk en goed!

    Dinsdagavond zit ik in elk geval voor het scherm, ben zelf voornamelijk benieuwd naar de Watch3. Heb de originele en twijfel of ik die dit jaar voor versie 3 wil gaan vervangen.

  14. Geen verrassingen meer? Hoe werkt de software precies? Hoe ziet de zijkant en achterkant van het model eruit? Dat waren tot nu toe alleen maar renders/concepten. Alleen de voorkant weten we nu.
    Is de batterij van de apple watch verbetert?
    Hoeveel ram geheugen heeft de iPhone X? (OK, dat zullen we ook niet te horen krijgen dinsdag)
    Wat is de waterdichtheid van de iphone x als ze ook de knoppen aan de zijkant gaan vervangen door force touch dingen?
    En nog wel meer.

  15. Ha! Onbeduidende figuren die tegen de iPhoneclub ‘ken je plaats’ menen te moeten zeggen?? Practise what you preach, numbnuts!!

    Natuurlijk is men trots op de scoop, en natuurlijk willen ze dat weten. Tien jaar lang een toonaangevend blog zijn en daar dan geen credits voor mogen krijgen? Pfff… wat een onzin! Andere sites/blogs terechtwijzen? Niets mis met een stukje gezonde concurrentie.

    iPhone X lijkt me een logische benaming en dinsdag zullen we weten of dat ‘m gaat worden of niet. Ik zal het hier zoals altijd goed in de gaten houden. Jammer dat e.e.a. in deze mate gelekt is, maar wie weet heeft men bij Apple nog wat heimelijke ijzers in het vuur.

    O, en al die pedante mannetjes die als eerste toe zullen geven dat ze ernaast zitten… joh, daar is nou echt werkelijk niemand, maar dan ook he.le.maal niemand in geïnteresseerd. Ken je plaats!

  16. iOS 11 GM waarschijnlijk gelekt door ontevreden medewerker

    Of gewoon door Apple zelf. Ik geloof daar veel meer in.

  17. Misschien is het wel personeel met ontevreden politiek beleid van Apple.(anti-trump).

  18. @Madelief: Ik wil graag meegaan in de gedachtegang dat Apple van alles zelf lekt voor de hype en publiciteit en alles. Maar nu is er denk ik wel te veel gelekt om nog heel voordelig te zijn voor Apple.

  19. Nu alleen de prijs nog ergens uit code weten te halen, dan weten we zo’n beetje alles al. Wordt steeds minder leuk zo’n keynote🤔

  20. Dat de medewerker ‘ontevreden’ zou zijn, maakt iCulture er zelf van.
    Gruber heeft het over een ‘rogue employee’, wat je beter kan vertalen met ‘ongehoorzaam’ of ‘losgeslagen’.

    Ik vond dat de medewerker ‘ontevreden’ zou zijn al naar voorbarige conclusies ruiken.
    Indruk maken op je vriendjes lijkt me een minstens zo voor de hand liggende motivatie.

  21. Ik heb al eerder gepost dat ik geruchten en speculatie niet echt kan waarderen. Toen werden mijn posts verwijderd, maar toch ik lees het meer hier boven dus ik schrijf het nog maar een keer. Graag minder spoilers, niet in de titel in elk geval, nieuwschierige mensen kunnen alsnog klikken en voor views zorgen.

    Ik kan me helemaal vinden in het stukje over het ‘verassingseffect’ dat is nu weg.

    Toch ben ik heel benieuwd naar bevindingen van de redactie en van andere reaguurders hier bij iculture. Ik heb het idee dat er sinds Cook aan de macht is bij Apple er veel meer significante lekken zijn dan voorheen. Zelfs zo erg dat Apple er aan refereert tijdens de keynote (this wasn’t the only big thing you expected from us). Vinden jullie dat ook?

  22. En niemand realiseert zich , dat in programing code.. een X vaker word gebruikt ? Bij iets wat niet nader genoemt word.. en later in de code word aangepast

  23. @Rob: is ook steeds mijn idee geweest dat de X een placeholder is. Aan de andere kant is het ivm met het tienjarig jubileum wel een passende benaming natuurlijk. Maar ja hoe ga je dan de iPhone na de iPhone 9 noemen. 10 is dan niet echt logisch meer omdat de iPhone X ook 10 genoemd gaat worden neem ik aan. OSX spak je ook uit als OS 10.

  24. Al die scoops in het voortraject vind ik leuk om te volgen met als toetje de keynote waarin het werkelijke verhaal duidelijk wordt.
    Dat laatste lijkt nu wat minder verrassend te worden. Haalt wel een beetje de glans eraf.

    Maar terrecht hiervoor vermeld: wie weet was dit ook Apple’s plan 😉

  25. (Red.) Deze reactie is door een moderator verwijderd omdat deze niet aan onze reactierichtlijnen voldoet. Antwoorden op deze reactie zijn mogelijk ook verwijderd.

  26. @Jean-Paul Horn: Iedereen gaat op een andere manier om met feedback en input van gebruikers/lezers. Ik weet niet of ik deze (emotionele) manier een hele constructieve manier vind.

    Vanuitgaande dat de comments een beetje representatief is voor de gemiddelde iculture lezer dan gaat het om veel meer dan 5%, vooral als je de verwijderde comments nog meetelt. Veel mensen zitten hier niet op te wachten en laten dat weten.
    Je hoeft geen technische trucs uit te halen, misschien “gerucht:” in de titel zetten. Dat is een redactionele beslissing inderdaad waarmee je veel meer dan 5% van je lezers blij mee maakt.

  27. Allemaal onzin! Apple lekt zelf! Pure marketing! Meer mensen kijken immer NIET de Keynote dan er wel kijken.

    Door al die nep lekken weten er nu meer mensen wat de vernieuwingen zullen zijn.

  28. Origineel geplaatst door Victor
    Al die scoops in het voortraject vind ik leuk om te volgen met als toetje de keynote waarin het werkelijke verhaal duidelijk wordt.
    Dat laatste lijkt nu wat minder verrassend te worden. Haalt wel een beetje de glans eraf.
    Maar terecht hiervoor vermeld: wie weet was dit ook Apple’s plan 😉

    10.1 😇

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.