Reacties voor: Dit vinden de internationale media van Apple Watch Series 2

Wat zeggen de internationale media over de Apple Watch Series 2? De eerste recensies zijn binnen en daaruit blijkt dat ze de Apple Watch vooral zien als een fitnessarmband.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 14 reacties

  1. Vrijdag komt ie binnen 👌

  2. Hoe zit het eigenlijk met de batterij, nog steeds 18u of is daar al iets van verbetering in bij normaal gebruik? Heb zelf een tomtom runner 2, deze gaat een 6 dagen mee zonder gps.

  3. Tevreden met de eerste Apple watch. Watch os 3 heeft hier al wonderen gedaan. Voor hardlopen zonder iPhone gebruik ik hem al helemaal niet, want daar heb ik een broertje dood aan hehehe. Gps is voor mij de grootste verandering en niet een must als je je mobiel toch nog nodig hebt

  4. @Peabz21: Waar heb je besteld?

  5. Mijn interesse is wel gewekt, ik ben vooral benieuwd of de nieuwe series 1 ook veel verbeteringen heeft in de snelheid en de batterij duur. Als je niet perse wil zwemmen of hardlopen, zou die verbeterde eerste versie ook echt een goed alternatief worden.

  6. @Rob: bij Apple, gelijk vrijdagochtend toen het kon.

    42mm stainless steel met witte sportband

  7. De reviews zijn positiever dan die van de iPhone 7, heb ik het idee. Ik denk er sterk over om nu ook echt de sprong te wagen, de eerste apple watch heb ik na 2 weken teruggestuurd, die had te weinig extras tov mijn pebble steel.

  8. @Peabz21: geleverd bij de Apple store dan zeker? Heb hem ook gelijk bij Apple besteld maar de bezorging thuis staat op 29sept

  9. Kan je vrijdagmorgen gewoon naar de appelstore gaan om hem te kopen…?? ik kan er nergens niets over vinden?

  10. @Jrsz: nee, thuisbezorgd. Was er snel bij. Zag hem later inderdaad al vlug veranderen in 29 september. En later op de dag naar 3-5 weken.

  11. Ik hou mij apple watch 1 voorlopig. IOS 3 heeft ‘m zoveel sneller gemaakt dat er weinig te klagen over blijft. Ik gebruik veel externe apps waaronder HeartWatch, Cheatsheet, Just press record, Ministats, Spark etc. Allemaal vloeiend en zonder problemen. Een deel is de afgelopen dagen vernieuwd om optimaal gebruik te maken van iOS 3. Daar ben ik inmiddels bekend mee sinds de eerste beta’s.

    Sneller hoeft niet direct, zwemmen en zwembadduiken doe ik al sinds de eerste dag met de huidige versie en de GPS functie… ik zie geen meerwaarde. Geldt ook voor zichtbaarheid. Kan me niet herinneren dat ik ooit de tijd niet heb numenen zien in direct zonlicht.

    Wordt natuurlijk wel graag overtuigd van de noodzaak te upgraden maar kan zelf geen zinnige reden bedenken 😉

  12. Net een watch sport 42mm gekocht via de 2dehands markt. Ik had hiervoor een pebble maar was er niet zo wild van. Mijn eerste ervaringen met de apple watch zijn al beter maar ik wil gewoon testen of zo een smartwatch iets voor mij is eer ik er zoveel geld aan zou uitgeven.

  13. Origineel geplaatst door Peabz21
    @Rob: bij Apple, gelijk vrijdagochtend toen het kon.

    42mm stainless steel met witte sportband

    Ik ook vrijdag ochtend om 9:10 maar ik moet wachten tot 29 sept…

  14. @Rene: hallo René, ik heb ook de eerste versie van de watch, maar lees ik het goed dat je daar ook mee zwemt? Ik durf er nog geeneens mee te douchen. Of is dat gewoon mogelijk?

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.