Reacties voor: Instagram-foto’s staan ook in Nederland niet langer in vaste volgorde

Instagram gaat foto's niet langer in vaste volgorde tonen, maar geoptimaliseerd op jouw interesse. In Nederland is deze niet-chronologische tijdlijn nu ook ingevoerd.

Reacties: 16 reacties

  1. Bij Facebook is dit één van de meest gehoorde klachten omdat het zo slecht werkt en aangezien instagram ook van Mark is verwacht is weinig goeds…

  2. Neeeeee!

  3. Zo jammer…ik vind het juist de kracht van Instagram, dat ik af en toe op dingen stuit waar ik nog nooit eerder van had gehoord. JUIST door mij foto’s te tonen die niet het beste scoren of het best bij mijn klikgedrag/likegedrag horen.
    Facebook is er met deze wijziging al zo vreselijk irritant van geworden, dat ik het privé bijna niet meer gebruik, hopelijk komen ze bij Instagram om in de klachten en draaien ze dit terug. #wishfulthinking

  4. Waarom niet zoals twitter met lijsten kun je zelf lijsten aanmaken met bepaalde volgers?

  5. Nou maar hopen dat je het ook kan uitzetten. Het stilletjes verplaatsen van de timestamps was ook onnodig en zorgt alleen maar voor meer ruimtegebruik. Rare ontwikkelingen maakt Instagram de laatste tijd.

  6. En zie hier 1 van de redenen dat mensen steeds extremere meningen en gedrag vertonen. Mensen krijgen door dit soort systemen steeds meer bevestiging van hoe zij denken doordat alles wat je te zien krijgt naar hetzelfde zal wijzen in plaats van ‘the big picture’. En dan bedoel ik niet alleen Instagram, maar alles…Facebook, Google, de reclame die je ziet, alles wordt 1 kant op gestuurd. Niet alleen heel hinderlijk dus al je je timeline doorbladert, maar best een gevaarlijke ontwikkeling.

  7. Slecht idee. Allereerst heb ik weinig vertrouwen in de techniek dat IG kan bepalen wat voor mij relevant is. Bij de huidige optie “berichten verkennen” krijg ik resultaten te zien die gebaseerd zouden zijn op foto’s die ik leuk vind, maar ik kan nauwelijks enige relatie ontdekken.

    Verder dreigt hetzelfde te gebeuren als bij FB: wanneer je niet zo’n populair account hebt (weinig volgers, niet veel likes), zul je slecht scoren qua prestatiefactoren en krijgt dus bijna helemaal niemand meer je updates te zien.

    Het lijkt bovendien een stap verder in de richting om gesponsorde berichten een meer prominente plaats in de feed te kunnen geven. En daar zit al helemaal niemand op te wachten.

  8. Nooooooooo!!!!!!

  9. Slap excuus om censuur in te voeren, net als bij twitter. Wat een stelletje smeerlappen.

  10. Iemand die zich aanbied om Instagram 2.0 te maken?

  11. Vooral deze reacties ook in de App Store achterlaten. Mijn reactie hebben ze al…
    Nog een ander platform waar we iets soortgelijks wel chronologisch kunnen doen?

  12. Heel vervelend. Wat is er mis met foto’s in chronologische volgorde tonen? Ik bepaal zelf wel of iets relevant is voor mij om te zien. Irritant dit soort ‘innovaties’.

  13. Volgens mij zijn in Grab for Instagram de foto’s nog wel in chronologische volgorde.

  14. Origineel geplaatst door Serena
    Nog een ander platform waar we iets soortgelijks wel chronologisch kunnen doen?

    EyeEm

  15. Origineel geplaatst door Frank
    Volgens mij zijn in Grab for Instagram de foto’s nog wel in chronologische volgorde.

    Topper!!!

    Origineel geplaatst door R K
    EyeEm

    In ieder geval al eens gedownload…

  16. Het fijt dat ik iemand op instagram volg, lijkt me toch dat ik er interesse in heb.
    Waarom zou instagram dan denken dat ik andere dingen belangrijker vind?

    Dezelfde ellende als Facebook. (Daar kwam ik er vandaag achter dat Facebook zelfs mijn privé berichten filtert. Bleek allemaal ongelezen berichten te hebben die verweg verborgen zaten)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.