Reacties voor: Instagram blokkeert Being-app, waarmee je je een beroemdheid kon voelen

De app Being is geblokkeerd door Instagram, zodat je niet langer kunt bekijken hoe de Instagram-feed van Kim Kardashian en andere beroemdheden eruit ziet.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Facebook/Instagram beginnen enge vormen aan te nemen. Net zoals dat ik gisteren hoorde dat Facebook beledigende teksten gaat verwijderen van Facebook. Maar wanneer is iets beledigend? Dat wordt binnenkort bepaald door Zuckerberg en niet meer door wetgeving. Nu moet ik toegeven dat sinds social media bestaat iedereen maar denkt dat ze kunnen typen wat ze denken, maar het is toch wel eng dat een mannetje straks gaat bepalen wat beledigend is of niet. Zelfde geldt dus voor Being. Zuckerberg sluit zomaar de API voor deze app en Apple gaat vrolijk mee door de app te verwijderen (kan ook zijn dat de makers het hebben verwijderd hoor, maar daar lees ik niks over in het artikel).

    Dit is niet waar we naar toe moeten willen, beste mensen. Vrijheid van meningsuiting is een groot goed. Jammer dat mensen zich zo afhankelijk voelen van FB heden ten dage.

  2. Tja zo werkt dat je gooit datgene wat goed werkt of een hit blijkt te zijn eruit of blokkeert het.En dan kom je een tijdje later met een soort gelijke functie terug en daarmee haal jezelf de centen binnen ipv dat je de app bouwer het gunt…

  3. @wolf: zal wel iets met privacygevoelige info te maken hebben…

  4. Origineel geplaatst door jm
    @wolf: zal wel iets met privacygevoelige info te maken hebben…

    als het met privacy gevoelige informatie te maken heeft werd het vast niet ontsloten via de API van instagram..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.