Inside Apple vanaf vandaag verkrijgbaar

Inside Apple is vanaf vandaag verkrijgbaar. Het boek vertelt feitjes en anekdotes over Apple, Steve Jobs en de bedrijfscultuur bij Apple. Het accent ligt daarbij op de periode rond iPhone tot nu.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

inside-apple-coverHet spraakmakende boek ‘Inside Apple’ van Fortune-redacteur Adam Lashinsky is vanaf vandaag verkrijgbaar in de iBookstore. Er is al veel naar buiten gekomen over het boek: zo schreven we onder andere over het verpakkingen-testlab van Apple en Apple’s interesse in de Lytro-camera. In het boek staan nog talloze andere wetenswaardigheden, die niet in eerdere Steve Jobs- of Apple-boeken zijn verschenen. Bijvoorbeeld hoe de eerste werkdag bij Apple verloopt en het feit dat je alleen op de eerste werkdag een gratis lunch krijgt aangeboden. Maar ook de – inmiddels wel bekende – cultuur van geheimhouding en het aanwijzen van één hoofdverantwoordelijke voor elke activiteit binnen het bedrijf, komen aan de orde.


Auteur Lashinsky is inmiddels vertrokken naar Davos, waar hij het World Economic Forum gaat bijwonen. Lashinsky had niet de mogelijkheid om Steve Jobs uitgebreid te interviewen – zoals Walter Isaacson bij de officiële biografie wel deed. Maar toch heeft hij een hoop interessante feitjes bij elkaar weten te sprokkelen. Voor de fans van Apple als bedrijf weer een boek om aan de collectie toe te voegen. Er komt over twee weken ook een Nederlandstalige versie.

E-book Engelstalig: Inside Apple (€13,99) in de iBookstore
Paperback Engelstalig: Inside Apple (€18,99) bij Bol.com
Hardcover Engelstalig: Inside Apple (£12,40) bij Amazon UK

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt
28 januari 2012 om 11:35
Onderwerpen
,
Categorie
Apple
6 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.