Apple roept personeel vandaag bijeen voor Town Hall Meeting

Apple CEO Tim Cook heeft het voltallige personeel uitgenodigd voor een Town Hall Meeting. Hij wil ze feliciteren met de behaalde resultaten en de

tim-cookApple CEO Tim Cook heeft na de bekendmaking van de kwartaalresultaten een e-mail naar het Apple-personeel gestuurd. Daarin feliciteert hij ze met de behaalde resultaten en nodigt hij ze meteen uit voor een personeelsbijeenkomst waar “exciting new things” aangekondigd zullen worden. Vandaag om 10:00 uur ‘s ochtends lokale tijd (19:00 uur in Nederland) wordt het voltallige personeel verwacht in een zaal in Cupertino. Wie niet fysiek bij de bijeenkomst aanwezig kan zijn, kan het evenement ook volgen via de interne AppleWeb-service. Aankondigingen van nieuwe producten hoeven we echter niet te verwachten.

Voor nieuwe producten nodigt Apple niet het personeel, maar de media uit. Wel horen we misschien iets over de toekomstplannen van het bedrijf, of over de plannen die Apple heeft met de enorme kasreserve die het inmiddels heeft opgebouwd. Apple heeft $95,7 miljard op de bank staan en vastzitten in investeringen.

Steve Jobs hield soortgelijke Town Hall Meetings met het personeel, waarbij vooral over de algemene strategie van het bedrijf werd gesproken. Ook gebruikte Jobs de bijeenkomst wel eens om harde kritiek te geven op concurrenten. Apple kondigde de bijeenkomst op het laatste moment aan: slechts 18 uur voordat het plaatsvindt. Voorgaande keren lekten er wel details uit over de onderwerpen die waren besproken. Als dat ook deze keer zo is, laten we het weten.

De uitnodiging van Cook:

Team,

Thanks to everyone’s hard work, we’re off to a great start in 2012. Last week in New York we launched a groundbreaking initiative for education with iBooks textbooks, and today we reported the strongest quarter in Apple’s history.Please join me tomorrow morning at 10 a.m. in Town Hall. We’ll review our record-setting results and discuss some exciting new things going on at Apple.The meeting will be broadcast live to many sites in Cupertino and other Apple locations. Please check AppleWeb for details.

Tim

Apple maakte gisteren een recordomzet bekend: het was – opnieuw – het beste kwartaal ooit en er zijn meer iPhones dan ooit verkocht.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 januari 2012, 10:09
Categorie Apple
Onderwerpen apple, personeel, tim cook

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.