In de aanbieding: A-solar zonnecellader en iTunes-giftcards

1DAYFLY heeft de A-solar zonnecellader in de aanbieding met 5 euro korting en bij Dixons haal je 4 iTunes-giftcards voor de prijs van 3.

a-solarDe website 1DAYFLY heeft voor het gemak maar een foto uit een van onze reviews gebruikt om hun huidige actie aan te prijzen: de A-solar iPhone Charger. Mocht je nog op zoek zijn naar een reservebatterij met zonnecel voor je iPhone, dan heb je nog een paar uur tijd om er eentje te kopen. Erg veel korting krijg je bij deze actie overigens niet: de normale verkoopprijs van €29,95 is verlaagd naar €24,95, maar dit is wel inclusief verzendkosten (toegevoegd: 11:00). Bij 1DAYFLY is de adviesverkoop op spectaculaire wijze gestegen naar €39,95 zodat de korting heel behoorlijk lijkt.


Meer geïnteresseerd in een iTunes-giftcard? Dan moet je even de deur uit, want iPhoneclub-forumlid ButcherJF zag in de Dixons-folder dat daar momenteel een aanbieding is: 4 halen 3 betalen. Het betreft hier wel iTunes Gift Cards die alleen voor de Nederlandse iTunes Store geschikt zijn (toegevoegd: 11:00).

Het ‘hergebruik’ van onze foto is inmiddels geschikt met 1Dayfly.

Reacties: 15 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.