iMac Pro

Download de exclusieve iMac Pro-wallpaper voor je eigen Mac

De iMac Pro wordt geleverd met een exclusieve blauwe achtergrond. Mocht je deze ook willen gebruiken voor je eigen Mac, dan kun je deze wallpaper nu ook zelf downloaden.

iMac Pro
De iMac Pro is Apple’s nieuwste en laatste release van 2017 en heeft een aantal exclusieve dingen die je bij geen andere Mac vindt. Denk bijvoorbeeld aan de spacegrijze accessoires, maar deze professionele desktop wordt ook nog geleverd met een exclusieve achtergrond. Wil je deze achtergrond ook gebruiken, dan kun je hem hier downloaden.

iMac Pro-wallpaper downloaden

De iMac Pro is momenteel Apple’s duurste product in het assortiment. Met een prijs vanaf €5.499 haal je een krachtige Mac voor professionals in huis, waar je de komende jaren flink mee vooruit kan. Zodra je deze iMac uit de doos haalt en voor het eerst opstart, zul je zien dat er een nieuwe wallpaper voor je klaarstaat. Het is dezelfde achtergrond als die door Apple gebruikt wordt op haar website. Het is de stormachtige achtergrond met wolken in allerlei verschillende kleuren blauw.

Gelukkig hoef je niet ruim €5000 uit te geven om deze achtergrond te kunnen gebruiken, want je kunt hem hieronder eenvoudig downloaden. Klik hieronder op de achtergrond om hem te openen en klik daarna met je rechtermuisknop en kies voor Gebruik afbeelding als bureaubladafbeelding. Je kunt de afbeelding ook opslaan en daarna instellen via Systeemvoorkeuren > Bureaublad en schermbeveiliging. Druk daarna op het plusje om de opgeslagen achtergrond toe te voegen.

iMac Pro achtergrond in blauw.

De iMac Pro bevat naast de nieuwe achtergrond ook nog een T2-chip die zorgt voor extra veiligheid. Als je de spacegrijze accessoires van de iMac Pro ook wil hebben maar geen berg geld uit wil geven voor een iMac Pro, dan is daar momenteel maar één oplossing voor.

Ben je op zoek naar nog meer mooie wallpapers voor je Mac, dan vind je in onderstaand artikel allerlei sites die mooie achtergronden verzameld hebben.

Via: 9to5Mac

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 december 2017, 9:17
Categorie Mac & macOS
Onderwerpen imac pro, wallpaper

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.