Reacties voor: iHome: Apple’s smart homesysteem volgens de plaatjesmaker

Martin Hajek maakte een concept voor iHome, het smart home-platform van Apple.

Reacties: 9 reacties

  1. als ze het ihome noemen is dat vast ook geen probleem, want iOS is ook niet van Apple. (“IOS is a trademark or registered trademark of Cisco in the U.S. and other countries and is used under license.”)

  2. Ik geloof eerder dat ze iets met gezondheid en thuis gaan doen. Een sensor die jouw gezondheid scant kan tevens jouw aanwezigheid doorgeven aan een domotica systeem.

  3. Het zou raar zijn als ze zo’n apparaatje op de markt zouden brengen. Heb je weer een apparaatje waar je steeds naar toe moet lopen of mee moet sjouwen terwijl je een iPhone in je broekzak hebt zitten. Denk inderdaad ook meer aan losse componenten van fabrikanten die naadloos werken via iOS.

  4. Zo’n systeem bestaat al tijden,
    4 jaar terug had ik een ipad aan de muur die een (zelfgebouwde) Nodo aanstuurde.
    Tegenwoordig hangt er diezelfde ipad nog steeds aan de muur en bediend de homewizard. En als ik geen zin heb om naar de muur te lopen pak ik de ipad van de salontafel of de iphone uit mijn zak.

    Weinig interesse dus in een wat stijlvoller en duurder kastje om dat te vervangen.

  5. Ik snap echt niet dat al die concept-‘ontwerpers’ denken dat als Apple zo’n device al zou uit brengen, dat ze dan gewoon het ontwerp van een iPhone zouden pakken en die resizen met dit lelijke vierkante geval als gevolg.

  6. Wat mij betreft mogen jullie eens een keer ophouden met het publiceren van uitgewerkte “hersenspinsels” en fantasieën op geruchten uit de markt. Sommige artikelen worden gebracht als feiten, compleet met plaatjes en teksten als “iHome” e.d., maar zijn slechts gebaseerd op gedachtes van bepaalde personen. Zonde van de energie!

  7. Jammer Apple. Ik heb homewizard al. Apple wordt onderhand het nieuwe Microsoft. Weinig innovatie en veel jatwerk. Jammer hoor…..

  8. Hoe kan je het hier nu hebben over jatwerk. Apple heeft nog helemaal niets aangekondigd. Dit is gewoon een leuke hersenspinsel van Martin Hajek die in een gekke bui dit even ‘ontworpen’ heeft. Ik denk dat zelfs Hajek dit niet verwacht. Zijn ontwerpen zijn meestal wel briljant en komen vaak heel dicht bij de werkelijkheid. Maar dit is gewoon een half geintje. Eerst maar eens WWDC afwachten.

    Mijn verwachtingen zijn inmiddels heel hoog gespannen want tot nu toe heeft Apple echt nog helemaal niets laten zien dit jaar. Het moet wel een echt spektakel stuk worden met echt nieuwe verrassende producten anders gaat de teleurstelling enigszins overheersen. We horen en lezen van alles over bijv een iWatch maar er is echt qua componenten nog helemaal niets uitgelekt. Zelfde voor een Apple TV, een iHome (?) een echte tv? Cook en consorten hameren erop dat er fantastische producten in de pijpleiding zitten. Als Apple maandag met échte verrassingen komt dan zit het met de geheimhouding wel weer goed maar ik vrees dat er geen echt spektakel te zien is.

  9. Sorry, iHome is in gans de wereld een merk dat o.a. Klokradios produceert voor de iPhone…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.