iDress en iTee: kledingstukken met opbergzak voor iPad

iDress is een cocktailjurkje met iPad-opbergzak. iClothing verkoopt ook een iTee, een t-shirt in zwart of wit, eveneens met opbergzak voor de iPad.

idress ipadVrouwen die een iPad hebben gekocht zullen misschien al tegen het probleem zijn aangelopen: de iPad past niet goed in een klein formaat handtasje. Gelukkig is er een oplossing voor: de iDress van de Australische handelaar iClothing. De iDress kost 89,95 Australische dollars (ca. 60 euro) en bevat een opbergzak aan de voorkant voor je iPad. Bijkomend voordeel: het levert gegarandeerd een platte buik op. Voor de mannen is er een iTee (44,95 Australische dollars – ca. 25 euro), eveneens voorzien van een iPad-opbergvak.

Beide kledingstukken zijn vanaf 28 mei te koop. Op dezelfde dag gaat de iPad in Australië officieel in de verkoop. De iDress is bedoeld om naar het werk of naar een cocktailparty te dragen, op één voorwaarde: je kunt er niet mee gaan zitten. De iTee is een unisex-uitvoering (dus voor mannen en vrouwen), verkrijgbaar in zwart en wit.

Voor bestellingen buiten Australië betaal je $AUD 20 verzendkosten. De eerste lading iDresses is al uitverkocht, maar je kunt iClothing laten weten dat je ook eentje wilt.

idress

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 mei 2010, 0:12
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple, auto, contacten, firmware, ipad, kleding, simkaart

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.