iCulture wenst iedereen fantastische feestdagen!

iCulture wenst alle trouwe bezoekers fijne feestdagen en een mooie eindsprint naar 31 december.

kerstboom-den-haag-charlie-victor-1Namens het hele team van iCulture wensen we jou, trouwe bezoeker, alvast fantastische kerstdagen en een mooie eindsprint naar 31 december. We hopen dat je de feestdagen kunt doorbrengen op de manier die jij graag wilt: met familie of vrienden, genietend van mooie films of misschien wel op een tropisch eiland.

Dat we zoveel plezier in het maken van iPhoneclub en iPadclub hebben, is mede te danken aan onze fans. Het is dan ook niet toevallig dat naast dit artikel een foto staat van Cees, een van onze trouwste fans. Daarom dank aan iedereen, die op een of andere manier een bijdrage heeft geleverd aan onze website: door foto’s te maken, tips in te sturen, nuttige reacties te plaatsen onder onze artikelen of door anderen op weg te helpen via het forum. Enorm bedankt! Zonder jullie zou het een stuk minder leuk zijn.

Voor ons is het jaar nog niet helemaal voorbij: we gaan je nog tot en met 31 december op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes en de beste nieuwe apps. Iets minder intensief dan je van ons gewend bent, maar voldoende om regelmatig even te kijken wat er speelt rondom Apple, iPhone en App Store. Dit jaar willen we onze bezoekers nog eens extra betrekken door de iCulture Awards te organiseren. Stel ons niet teleur! Zorg dat ook jouw favoriete app een kans maakt en vul jouw nominatie in!

We hebben de afgelopen dagen regelmatig artikelen geschreven die van pas komen tijdens de kerstdagen, bijvoorbeeld fotografietips voor het kerstdiner, last-minute kerstgroeten sturen of last-minute cadeau’s in huis halen. Tips en suggesties? Je kunt ze natuurlijk altijd insturen (bijvoorbeeld via onze app)!

Jean-Paul Horn
Gonny van der Zwaag
Michel de Boer
Bart Breij
Wouter Stapper
Bastiaan Vroegop
Wouter De Smet
Lisa van der Velden
Michel Lusthof
Paul Pols
… en iedereen die een kleine of grote bijdrage heeft geleverd

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 25 december 2013, 10:15
Categorie Round-up
Onderwerp kerst

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.