iculture-vandaag
iCulture Vandaag

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 24 december 2013

Vandaag weer veel leuke artikelen op iPhoneclub en iPadclub. We gaven tips voor mensen die te laat zijn begonnen met het shoppen voor kerstcadeaus. Geeft niks, want Apple-fans kun je altijd nog verrassen met een digitaal cadeau: in de App Store of iBookstore is genoeg te vinden en cadeautjes zijn al vanaf €0,89 te krijgen. […]

iPhone fotografie zoomVandaag weer veel leuke artikelen op iPhoneclub en iPadclub. We gaven tips voor mensen die te laat zijn begonnen met het shoppen voor kerstcadeaus. Geeft niks, want Apple-fans kun je altijd nog verrassen met een digitaal cadeau: in de App Store of iBookstore is genoeg te vinden en cadeautjes zijn al vanaf €0,89 te krijgen. Ook besteedden we aandacht aan een veelvoorkomend probleem: foto’s maken tijdens het kerstdiner. Door slechte lichtomstandigheden mislukken die foto’s vaak. Daar doen we iets aan, met tips om betere foto’s te maken met de iPhone-camera. Maar je leest ook weer over nieuwe apps en appupdates.

Alleen op iCulture

Nieuws

Apps

  • Last van kwaaltjes? Met Thuisarts.nl voor iPad krijg je betrouwbare gezondheidstips van de officiële huisartsenorganisatie. Ook handig voor allerlei zaken rondom je doktersbezoek.
  • In Twitter voor iOS zijn wat wijzigingen aangebracht, die het delen van foto’s makkelijker maken.
  • De Castro-podcastapp kreeg een update, met aanpassingen voor iOS 7.
  • Voor de audiofielen: het bekende audiomerk RME bracht de app TotalMix FX uit.

Ook leuk

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 december 2013, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.