iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 8 februari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 8 februari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoGoed nieuws vandaag voor de klanten van ING. ING Bankieren heeft een iMessage-app, waarmee je snel een betaalverzoek kan maken. Ook is Microsoft met een testversie van Office 2016 gestart met Touch Bar-ondersteuning. En er was nog meer app-nieuws, want Pokémon Go is gestart met een Valentijnsdag-evenement en betaalapp Tikkie werkt nu met meerdere rekeningen. Maar er was ook ander nieuws, want Europa wil dat je als Nederlandse gebruiker in Europa hetzelfde streamingaanbod kunt gebruiken. Dat en nog veel meer in deze gloednieuwe editie van de iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Rabobank met Touch ID in iPhone-app.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Stagehand: A Reverse Platformer (€2,29, iPhone/iPad, iOS 8.0+) - Zet het level naar je eigen hand met de platformgame Stagehand.
  • Rabo Bankieren (gratis, iPhone/iPad, iOS 9.0+) - Je hoeft in de Rabobank-app niet meer opnieuw in te loggen als je de app verlaat om bijvoorbeeld een IBAN-nummer op te zoeken.
  • PostNL (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - PostNL laat je nu ook maaltijdboxen volgen.
  • bunq (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.3+) - bunq laat je nu automatische incasso’s accepteren en beheren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Geinig spelletje in de stijl van Crossy Road.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 februari 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.