iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was woensdag 7 oktober 2020

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 7 oktober 2020? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag.

Vandaag hebben we het weer over het aankomende iPhone-event van volgende week. Zo keren we de uitnodiging van het iPhone-event binnenstebuiten voor hints en delen we de mooiste wallpapers en een handige countdown-widget voor het oktober-event. Tijdens dit event zien we vermoedelijk ook de HomePod mini en in ons bijgewerkte overzicht lees je wat je kan verwachten. Dat en meer in deze iCulture Vandaag!


iCulture is genomineerd voor App van het Jaar
Website van het jaar 2020Net als voorgaande jaren is er ook in 2020 weer een verkiezing van Website van het Jaar. We zijn dit jaar genomineerd in de categorie App van het Jaar. Er is dit jaar zware competitie en we hebben dan ook je steun extra hard nodig. Kunnen we op jouw stem rekenen?

Je kunt stemmen tot en met 16 oktober en maakt daarbij kans op mooie prijzen. Zo kun je een Sonos Play:5 en één van de vijf cadeaubonnen van bol.com winnen. Je kunt ook een weekend in een viersterrenhotel winnen ter waarde van €350.

Breng hier je stem uit op iCulture

Nieuws en opinie

Deals

Tips en uitleg

Accessoires en devices

  • Wat weten we al over de HomePod mini, de kleinere speaker die Apple vermoedelijk tijdens het event gaat aankondigen?

Apps

Deze updates wilden we niet onopgemerkt voorbij laten gaan:

  • Email - Edison Mail (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Stel deze e-mailapp nu in als standaard via de instellingen van je iPhone.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.