iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was woensdag 30 november 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 30 november 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag lees je op iCulture weer een aantal interessante verhalen. Enthousiaste reacties waren er vandaag op de aankondiging dat Netflix offline kijken gaat ondersteunen. Zo kun je in het openbaar vervoer lekker naar films en series kijken, terwijl de bus of trein je naar de plek van bestemming brengt. Ook belooft Tim Cook dat het niet lang meer duurt en dat de AirPods toch écht binnen een paar weken in de winkel zullen liggen. We publiceerden vandaag ook een uitgebreide review van Spark voor de Mac, de nieuwe e-mailapp die nogal wat slimme functies heeft ingebouwd. Ook noemenswaardig: de Apple Music studentenkorting geldt nu ook in Nederland en België! Muziek luisteren voor half geld dus. Dat en nog veel meer hieronder voor je samengevat in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • SimCity BuildIt (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - SimCity doet mee aan Apple’s (RED)-actie en dat betekent dat je allerlei in-app aankopen kunt doen om aan Aids-onderzoek te doneren. Daarvoor is speciale content toegevoegd.
  • Angry Birds 2 (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Ook Angry Birds 2 doet mee met de (RED)-actie en geeft tot en met 6 december 100% van de in-app aankopen voor Gem Pile aan het Global Fund.
  • ・MEGA・ (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 10.0+) - Makkelijker je e-mail wijzigen vanuit de app.
  • PlayStation App (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Snelkoppeling naar de nieuwe PlayStation Communities-app, waar we eerder vandaag over schreven.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 november 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.