iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 23 november 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 23 november 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.
Redactie iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

iCulture Vandaag logoVandaag kon je lezen dat Apple belastingvoordelen kan verwachten van toekomstig president Donald Trump. Zouden ze dan echt hun toestellen in de VS gaan produceren? Ook kwam analist Ming-Chi Kuo weer in actie: hij ziet in zijn glazen bol glazen iPhones die je draadloos kunt opladen en iPhones met LCD-scherm die flink in prijs omlaag gaan. Wij gaan er snel vandoor, want we willen nog snel een potje Solitaire spelen op de iPhone. Microsoft heeft dé Windows-game van vroeger namelijk uitgebracht op iOS.

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

EsplorioDeze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Esplorio Travel Journal & Blog (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - Compleet vernieuwde app van dit reisdagboek.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Nieuw tabblad voor notificaties.
  • Sleep Cycle - Sleep Tracker (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - De app is nauwkeuriger geworden dankzij verbeterde kalibratie van de microfoon.
  • Songkick Concerts (Gratis, iPhone, iOS 13.4+) - Rijke notificaties in iOS 10, zodat je nog meer ziet zonder de app te openen.
  • Het Laatste Tafeltje (Gratis, iPhone/iPad, iOS 13.0+) - Met deze app reserveer je op het laatste moment nog een tafeltje bij een restaurant met een leuke korting op menu’s en andere aanbiedingen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.