Close-up van de Touch Bar op de MacBook Pro.

13-inch MacBook Pro met Touch Bar af te halen in Nederlandse Apple Stores

De nieuwe 13-inch MacBook Pro met Touch Bar is vanaf nu beschikbaar in de Nederlandse Apple Store. Bestel je deze MacBook Pro, dan kun je hem vandaag ophalen in Amsterdam, Haarlem of Den Haag.

Close-up van de Touch Bar op de MacBook Pro.
Ben je naarstig op zoek naar de nieuwe MacBook Pro met Touch Bar, dan kun je nu terecht bij de Nederlandse Apple Store. Ten minste, als je op zoek bent naar de 13-inch variant. Als je de nieuwe 13-inch MacBook Pro met Touch Bar online bestelt, kun je deze vandaag nog ophalen bij de Apple Store in Amsterdam, Haarlem of Den Haag. De 15-inch versie van de nieuwe MacBook Pro kan momenteel nog niet opgehaald worden.

13-inch MacBook Pro met Touch Bar op te halen in Apple Store

De nieuwe MacBook Pro met Touch Bar verscheen vlak na het Mac-evenement van 27 oktober, maar had al direct een levertijd van enkele weken. Bovendien was het niet mogelijk om deze af te halen in de Apple Stores, maar daar is vandaag dus verandering in gekomen. Bestel je online één van de twee 13-inch MacBook Pro-modellen met Touch Bar en Touch ID-sensor, dan kun je deze vandaag nog ophalen bij de Apple Store in Amsterdam, Haarlem of Den Haag. Let er wel op dat het alleen gaat om de standaard configuraties. Wil je meer werkgeheugen of een snellere processor, dan kun je deze pas op 5 januari ophalen in de Apple Store.

Wil je de nieuwe MacBook Pro thuis laten bezorgen, dan heb je nog wel te maken met enkele weken levertijd. Zowel de 13-inch als de 15-inch versie wordt geleverd in vier tot vijf weken. Als er dus haast achter zit, dan kun je het beste kiezen om de MacBook Pro in de Apple Store af te halen. De nieuwe 13-inch MacBook Pro zonder Touch Bar is wel gewoon goed beschikbaar, zowel in de Apple Store als via thuisbezorging.

De nieuwe 13-inch MacBook Pro met Touch Bar is beschikbaar vanaf €1.999, terwijl de 15-inch versie verkrijgbaar is vanaf €2.699.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 november 2016, 10:41
Categorie Mac & macOS
Onderwerp macbook pro

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.