iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was dinsdag 27 maart 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op dinsdag 27 maart 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag stond in het teken van Apple’s onderwijs-event en dat zul je gemerkt hebben in de avonduren: we publiceerden een flinke lijst met artikelen over alle aankondigingen. Wie het allemaal te veel werd kan terecht in de maart 2018-samenvatting, maar dan mis je wel alle details over de nieuwe 2018 iPad en hoe Apple het onderwijs terug wil veroveren. Denk daarbij aan toepassingen als Schoolwork en ClassKit, maar ook een nieuwe betaalbare Logitech Crayon-stylus. Je kon vandaag meepraten met andere iCulture-bezoekers over alle hoogte- en dieptepunten. Misschien was het voor gewone gebruikers allemaal niet zo interessant, maar als je in het onderwijs werkzaam bent of zelf scholier of student bent heb je veel om naar uit te kijken. Bijvoorbeeld wat je gaat doen met de 200GB iCloud-opslag die je vanaf nu krijgt. Maar er was meer nieuws. Zo werden Belkin en Linksys overgenomen door Foxconn en volgens geruchten wordt tijdens WWDC aangekondigd dat Spotify naar Apple Watch komt. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

iPad 2018 met multitasking.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Keynote (Gratis, Mac, macOS 13.0+) - Realtime samenwerken aan presentaties op Box, ringdiagrammen gebruiken en een interactieve galerij.
  • Numbers (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Tekenen en schrijven met de Apple Pencil op de iPad 2018.
  • Pages (Gratis, Mac, macOS 13.0+) - Digitale boeken maken en meer.
  • Keynote (Gratis, iPhone/iPad/Watch/Vision Pro, iOS 16.0+) - Tekenen en schrijven met de Apple Pencil op de allernieuwste iPad.
  • Pages (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Tekenen, schrijven en annoteren met de Pencil.
  • Calendars: Plannen en Kalender (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Mac, iOS 15.5+) - Split view op de iPad!
  • Calendars 5 by Readdle (€34,99 + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.5+) - Nog meer split view op de iPad.
  • GarageBand (Gratis, iPhone/iPad, iOS 17.0+) - Nieuwe geluiden ‘Toy Box’ met educatiee geluidseffecten van dieren, voertuigen en meer. Werkt ook met gezichtsuitdrukkingen.
  • IFTTT - computers & workflow (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch, iOS 15.0+) - Siri werkt nu met de Notite-widget door te zeggen “Take a note with an applet”.
  • Calendars: Plannen en Kalender (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Watch/Mac, iOS 15.5+) - Split view op de iPad!

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.