Het is zover: Apple Store offline ter voorbereiding van onderwijs-event

Begin maar met aftellen, want Apple heeft de Apple Store offline gezet. Dit ritueel betekent dat er over enkele uren weer nieuwe producten te bestellen zijn. Mogelijk gaat het om een nieuwe iPad, maar ook om Apple Watch-bandjes.

Het is voor Apple een jarenlange traditie geworden: de Apple Store offline zetten vlak voor de start van een nieuw event. Deze keer is dat niet anders, zo vlak voor de start van het onderwijs-event. Terwijl de Apple Store offline is, zet Apple alle nieuwe aangekondigde producten klaar, zodat je deze kan bestellen zodra het event afgelopen is. Maar wat kun je straks dan eigenlijk allemaal bestellen?

Apple Store offline voor onderwijs-event

Het moment dat de online Apple Store offline gaat is altijd een goede indicatie dat Apple nieuwe hardware in petto heeft. Bij events waar het alleen draait om software, zoals vaak bij de WWDC het geval is, is het offline zetten van de Apple Store niet nodig. Nu dat wel gebeurd is, weten we zo goed als zeker dat er over een paar uur nieuwe producten te bestellen zijn. Het gaat dan naar alle waarschijnlijkheid om een nieuwe goedkopere iPad, als opvolger van de 9,7-inch iPad uit 2017. De nieuwe versie zal vooral geschikt zijn voor het onderwijs en werkt mogelijk samen met de Apple Pencil. Wellicht dat Apple tegelijkertijd nog een nieuwe Apple Pencil uit de doeken doet. Een nieuwe goedkopere MacBook verwachten we helaas nog niet. In ons overzicht van Apple’s maart-aankondigingen lees je wat we allemaal verwachten.

Bekijk ook

Apple's maart 2018 event: dit zijn onze verwachtingen

Maart is traditiegetrouw het moment dat Apple de eerste nieuwe producten van het jaar aankondigt. Nieuwe iPads, de iPhone SE 2, AirPower, wat kunnen we zoal verwachten op 27 maart? We zetten de verwachtingen voor je op een rijtje.

Naast een nieuwe iPad verwachten we ook dat dan de reeds aangekondigde Apple Watch-bandjes te koop zijn. Apple heeft al in een persbericht laten weten wat de lentekleuren 2018 voor de Apple Watch zijn. Het zijn vooral de wat lichte en zachtere kleuren, zoals jeansblauw, citroengeel en zachtroze. Ook komen er nieuwe nylon bandjes met streeppatroon en meer. Apple liet eerder al weten dat deze bandjes vanaf het einde van de maand te koop zijn, dus het is goed mogelijk dat dat moment over een paar uurtjes is.

Bekijk ook

Nieuwe Apple Watch-bandjes in lentekleuren 2018 nu in de winkel

Met deze nieuwe horlogebandjes in lentekleuren voelt je Apple Watch weer als nieuw. De eerder aangekondigde collectie voor voorjaar 2018 ligt nu in de Apple Stores. Je kunt kiezen uit felle en vrolijke kleuren, maar er is ook gedacht aan liefhebbers van donkere kleuren.

Verder zal het onderwijs-event naar verwachting vooral gaan over nieuwe educatieve software. Denk dan aan verbeteringen voor iTunes U en ClassKit, het framework voor docenten waarmee ze kinderen les kunnen geven via een iPad. Het onderwijs-event is helaas niet live te volgen, maar je we houden je op iCulture uiteraard wel op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Bekijk ook

Apple-event op 27 maart: geen livestream, zo volg je alle aankondigingen

Apple organiseert op dinsdag 27 maart een evenement, gericht op het onderwijs. Er zal geen livestream zijn, maar geen paniek: zo volg je vanaf dinsdagmiddag 17:00 uur toch alle onthullingen. We laten zien hoe je elk moment op de hoogte blijft via meerdere kanalen, waar je ook bent!

Wil je meepraten met andere iCulture-lezers en je mening geven over de aankondigingen van Apple? In ons Praat mee-artikel over het onderwijs-event kun je discussiëren over alle besproken onderwerpen laten weten wat jij van het event vindt.

Bekijk ook

Praat mee over alle aankondigingen van Apple's onderwijs-event!

Wil je meepraten over alle aankondigingen van Apple's onderwijs-event? Dan ben je hier op het juiste adres! In deze Praat mee discussieer je met alle andere iCulture-lezers over alle nieuwe producten, presentaties en meer!

Apple Store

Lees alles over de Apple Store, de retailwinkel van Apple. Nederland kent drie Apple Stores (Amsterdam, Haarlem en Den Haag) terwijl je in België de keuze hebt uit één locatie in Brussel. Wereldwijd gaat het om meer dan vijfhonderd winkels. Daarnaast is er de online Apple Store, waar je bestellingen kunt plaatsen om te laten thuisbezorgen. Waar vind je de officiële Apple Stores en hoe kun je ze bezoeken? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.