Apple Store offline in het Nederlands.

Het is zover: Apple Store offline ter voorbereiding van onderwijs-event

Begin maar met aftellen, want Apple heeft de Apple Store offline gezet. Dit ritueel betekent dat er over enkele uren weer nieuwe producten te bestellen zijn. Mogelijk gaat het om een nieuwe iPad, maar ook om Apple Watch-bandjes.

Het is voor Apple een jarenlange traditie geworden: de Apple Store offline zetten vlak voor de start van een nieuw event. Deze keer is dat niet anders, zo vlak voor de start van het onderwijs-event. Terwijl de Apple Store offline is, zet Apple alle nieuwe aangekondigde producten klaar, zodat je deze kan bestellen zodra het event afgelopen is. Maar wat kun je straks dan eigenlijk allemaal bestellen?

Apple Store offline voor onderwijs-event

Het moment dat de online Apple Store offline gaat is altijd een goede indicatie dat Apple nieuwe hardware in petto heeft. Bij events waar het alleen draait om software, zoals vaak bij de WWDC het geval is, is het offline zetten van de Apple Store niet nodig. Nu dat wel gebeurd is, weten we zo goed als zeker dat er over een paar uur nieuwe producten te bestellen zijn. Het gaat dan naar alle waarschijnlijkheid om een nieuwe goedkopere iPad, als opvolger van de 9,7-inch iPad uit 2017. De nieuwe versie zal vooral geschikt zijn voor het onderwijs en werkt mogelijk samen met de Apple Pencil. Wellicht dat Apple tegelijkertijd nog een nieuwe Apple Pencil uit de doeken doet. Een nieuwe goedkopere MacBook verwachten we helaas nog niet. In ons overzicht van Apple’s maart-aankondigingen lees je wat we allemaal verwachten.

Naast een nieuwe iPad verwachten we ook dat dan de reeds aangekondigde Apple Watch-bandjes te koop zijn. Apple heeft al in een persbericht laten weten wat de lentekleuren 2018 voor de Apple Watch zijn. Het zijn vooral de wat lichte en zachtere kleuren, zoals jeansblauw, citroengeel en zachtroze. Ook komen er nieuwe nylon bandjes met streeppatroon en meer. Apple liet eerder al weten dat deze bandjes vanaf het einde van de maand te koop zijn, dus het is goed mogelijk dat dat moment over een paar uurtjes is.

Verder zal het onderwijs-event naar verwachting vooral gaan over nieuwe educatieve software. Denk dan aan verbeteringen voor iTunes U en ClassKit, het framework voor docenten waarmee ze kinderen les kunnen geven via een iPad. Het onderwijs-event is helaas niet live te volgen, maar je we houden je op iCulture uiteraard wel op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Wil je meepraten met andere iCulture-lezers en je mening geven over de aankondigingen van Apple? In ons Praat mee-artikel over het onderwijs-event kun je discussiëren over alle besproken onderwerpen laten weten wat jij van het event vindt.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2018, 13:04
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, ipad

Apple Store

Lees alles over de Apple Store: waar vind je Apple Stores, wat is er zo bijzonder aan en hoe kun je er terecht voor reparaties? Hieronder vind je alle info op een rij!

Apple Store

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.