Super Phantom Cat

Platformspel Super Phantom Cat is Apple’s gratis App van de Week

Liefhebbers van retro platformspellen opgelet: deze week is Super Phantom Cat Apple's gratis App van de Week. Tot volgende week donderdag gratis te downloaden in de App Store.

Als je graag retrospellen op je iPhone of iPad speelt, dan Apple’s gratis App van de Week net iets voor jou. Deze week geeft Apple het spelletje Super Phantom Cat (link) weg. Normaal gesproken kost het spel €2, maar tot en met volgende donderdag download je het helemaal gratis.

Retro platformspel
Super Phantom Cat verscheen begin dit jaar in de App Store. Het spel is een zogeheten retro platformspel, waarin je al springend een weg baant door de melkweg. In een recensie noemt gamesite TouchArcade het “de perfecte mengvorm van nieuw en oud” en beoordeelde het met 4,5 ster. Onderweg kom je vijanden tegen en zoek je naar verborgen routes. Ook verzamel je items om nieuwe karakters vrij te spelen.

Super Phantom Cat

iMessage-app met stickers
Het spel kent trouwens maar één in-app aankoop. Hiermee kun je nieuwe levels ontgrendelen als dat tijdens het spelen niet lukt. In de laatste update werden ook nog speciale iMessage-stickers van Super Phantom Cat toegevoegd. Die krijg je er dus gratis bij. Onderstaande video geeft een indruk wat je van het spel kan verwachten.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 september 2016, 14:06
Categorie Apps
Onderwerp app van de week

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.