iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 27 maart 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 27 maart 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoVandaag was het eindelijk zover: iOS 10.3, macOS Sierra 10.12.4, watchOS 3.2 en tvOS 10.2 zijn uit! De nieuwe versies voor de iPhone, iPad, Mac, Apple Watch en Apple TV bevatten allerlei nieuwe functies en verbeteringen. Er was vandaag echter nog heel veel ander nieuws, zoals de Apple TV Remote-app die er nu ook op de iPad is, heeft Apple haar Voortgangsrapport 2017 over werknemers en milieu vrijgegeven en is de Albert Heijn weer met moestuintjes gestart, deze keer met Moestuintje-app. En wat als Apple de volgende iPhone gewoon iPhone noemt? Zou dat een slecht idee zijn? Maar stiekem is de iPhone SE nog steeds een prima iPhone. Dat en nog veel meer in deze iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

ING Mobiel Bankieren met betaalverzoeken.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • ING Bankieren (gratis, iPhone/iPad/ Watch, iOS 10.3+) - ING Bankieren stuurt nu een pushbericht zodra een betaalverzoek overgemaakt is. Handig joh!
  • Tiny Bombers (gratis, iPhone/iPad/ TV + IAP, iOS 9.0+) - Tiny Bombers is een geinige mobiele versie van Bomberman. Ook voor de Apple TV.
  • Schiphol Amsterdam Airport (gratis, iPhone, iOS 11.0+) - Schiphol laat je nu ook weer zoeken op luchtvaartmaatschappij.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.