AH Moestuintje-app op de iPhone.

Met AH Moestuintje-app zorg je voor een goede oogst

Je kunt bij Albert Heijn weer sparen voor je eigen moestuintjes. Dit jaar is er ook een officiële app waarmee je de beste groente, fruit en bloemen uit de grond stampt.

AH Moestuintje-app op de iPhone.

Albert Heijn heeft weer een nieuwe app, maar dit keer zijn het geen dinosaurussen of Efteling-attracties in augmented reality. Ze hebben namelijk de AH Moestuintje-app (link) uitgebracht. Met deze app zorg je ervoor dat je moestuintjes dit jaar wél gaan lukken. De app geeft herinneringen als het weer tijd is om te verzorgen en met foto’s hou je een dagboek bij.

Albert Heijn moestuintjes

Het voorjaar is aangebroken en Albert Heijn heeft daarom voor de derde keer op rij de moestuintjesactie in het leven geroepen. Bij elke €15 aan boodschappen ontvang je een moestuinpotje met daarin groente, fruit of (voor het eerst) bloemen. Voor iedereen die de voorgaande keren al druk aan het planten was, weet dat het best een klus kan zijn om iets fatsoenlijks uit de grond te stampen. Hoewel er wel apps voor moestuintjes zijn, had Albert Heijn voorgaande jaren nog geen eigen app. Nu is daar verandering in gekomen en met de AH Moestuintje-app hou je je eigen moestuin nauwlettend in de gaten.

AH Moestuintje-app met introductie.

Dit jaar zijn er twintig soorten moestuintjes die je kunt zaaien. Naast groente en fruit gaat het deze keer ook om bloemen. Deze zijn vooral bedoeld als versterkend middel voor je groente en fruit. De app geeft namelijk suggesties voor moestuintjes die je het beste bij elkaar kunt zaaien. Elk moestuintje die je zaait, leg je vast in de bijbehorende app. Na het lezen van de instructies, kun je de app zo instellen dat je herinneringen krijgt voor het verzorgen van je moestuin. Met een heus fotoboek leg je alle vorderingen vast. Zodra je er genoeg gemaakt hebt, kun je zelfs een timelapse van je plantje delen via social media.

AH Moestuintje-app met meldingen en info.

Naast de herinneringen en het vastleggen van de vorderingen, geeft de app ook algemene tips over elk afzonderlijk moestuintje. Zo weet je wanneer bepaalde groente en fruit het beter doen en welke verzorging ze nodig hebben. Je leest ook nog allerlei leuke achtergrondinformatie, waardoor de app ook nog eens leerzaam is.
De AH Moestuintje-app is geoptimaliseerd voor iPhone en iPad en vereist iOS 8, waardoor hij ook op oudere apparaten nog prima te gebruiken is.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 maart 2017, 17:05
Categorie Apps
Onderwerpen albert heijn, planten, tuinieren

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.