Uitgelicht
Apple's maart 2024-aankondigingen
Toon of verberg de lijst met posts
iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 23 januari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 23 januari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe starten de nieuwe week met nieuws uit eigen bodem, want WhatsApp is nog steeds het grootste netwerk in ons land. Maar Instagram en Snapchat waren wel de snelstgroeiende netwerken in het afgelopen jaar. Verder leggen we je uit of je wel een antivirusscanner nodig hebt op de Mac. Ben je overtuigd, dan vind je in onze app-lijst de beste Mac-virusscanners die er zijn. Verder waarschuwde de Belastingdienst voor nepberichten via WhatsApp, blijken de AirPods op de iPhone 6s verbindingsproblemen bij het bellen te geven en heeft Snapchat een nieuwe look gekregen. Last but not least bracht Apple iOS 10.2.1, tvOS 10.1.1, watchOS 3.1.3 en macOS 10.12.3 uit. Downloaden dus! Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Flitsmeister voor de iPhone in de auto met blije vrouw.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Strava: hardlopen en fietsen (Gratis + IAP, iPhone/Watch, iOS 15.0+) - Kies nu de foto die je wilt gebruiken om de activiteit in de feed te illustreren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Je kunt in djay 2 nu op een nieuwe manier door Spotify bladeren.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De vernieuwing geldt ook voor de iPhone-versie, plus een verbeterde Apple Watch-app voor watchOS 3.
  • KLM - Boek een vlucht (Gratis, iPhone/iPad, iOS 16.0+) - Bij de KLM-app krijg je nu drie ticketopties bij het boeken van een Europese vlucht in Economy Class.
  • Flitsmeister (Gratis + IAP, iPhone, iOS 16.0+) - Flitsmeister heeft verbeteringen in de maximum snelheid en laat je weer flitsers melden in landschapsweergave.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.