iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 23 januari 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 23 januari 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoWe starten de nieuwe week met nieuws uit eigen bodem, want WhatsApp is nog steeds het grootste netwerk in ons land. Maar Instagram en Snapchat waren wel de snelstgroeiende netwerken in het afgelopen jaar. Verder leggen we je uit of je wel een antivirusscanner nodig hebt op de Mac. Ben je overtuigd, dan vind je in onze app-lijst de beste Mac-virusscanners die er zijn. Verder waarschuwde de Belastingdienst voor nepberichten via WhatsApp, blijken de AirPods op de iPhone 6s verbindingsproblemen bij het bellen te geven en heeft Snapchat een nieuwe look gekregen. Last but not least bracht Apple iOS 10.2.1, tvOS 10.1.1, watchOS 3.1.3 en macOS 10.12.3 uit. Downloaden dus! Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Flitsmeister voor de iPhone in de auto met blije vrouw.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Strava GPS Running and Cycling (gratis, iPhone/ Watch + IAP, iOS 11.0+) - Kies nu de foto die je wilt gebruiken om de activiteit in de feed te illustreren.
  • djay 2 (€34,99, iPad + IAP, iOS 8.0+) - Je kunt in djay 2 nu op een nieuwe manier door Spotify bladeren.
  • djay 2 for iPhone (€21,99, iPhone/ Watch + IAP, iOS 8.0+) - De vernieuwing geldt ook voor de iPhone-versie, plus een verbeterde Apple Watch-app voor watchOS 3.
  • KLM (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Bij de KLM-app krijg je nu drie ticketopties bij het boeken van een Europese vlucht in Economy Class.
  • Flitsmeister (gratis, iPhone + IAP, iOS 9.0+) - Flitsmeister heeft verbeteringen in de maximum snelheid en laat je weer flitsers melden in landschapsweergave.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 januari 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.