Disney+ videodienst

Disney+ op 12 november van start in Nederland

De streaming videodienst Disney+ is vanaf november ook in Nederland te kijken. Disney+ start in de VS, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en... Nederland! Dat is vandaag bekend gemaakt door het entertainmentbedrijf.

Disney+ vanaf november in Nederland

Vanaf 12 november kunnen de Amerikanen gaan kijken voor $6,99 per maand. Dezelfde dag is de start in Nederland en Canada en een week later volgen Austalië en Nieuw-Zeeland. Binnen twee jaar wil Disney de dienst grotendeels wereldwijd hebben uitgerold. In Nederland betaal je €6,99 per maand of €69,99 per jaar. Je kunt streamen op een Apple TV, iPhone, iPad en via diverse desktop-browsers.

Disney+ werkt ook nauw samen met Apple’s TV-app. Dat betekent dat je straks door het assortiment van Disney+ kan bladeren via de standaard ingebouwde app op je iPhone, iPad en Apple TV. Of je ook daadwerkelijk de content kan bekijken via de TV-app, is nog niet helemaal duidelijk. Je vindt nu bijvoorbeeld ook al content van Netflix in de TV-app. Wil je dan een show kijken, dan word je doorgestuurd naar de standaard Netflix-app. Je kunt direct vanuit iOS en tvOS abonnee worden.

Disney+ videodienst

Uit de lijst met ondersteunde apparaten voor Disney+ wordt duidelijk dat vrijwel alle Apple-apparaten worden ondersteund: de Apple TV, iPad en iPhone zijn van de partij en krijgen een eigen app om te streamen. Daarnaast werkt het op alle browsers op de Mac en op Android-smartphones en -tablets, Android TV, de Google Chromecast, Roku tv-kastjes en Roku TV, de Xbox One de PlayStation 4. Opvallende afwezige zijn de apparaten van Amazon, zoals de Fire TV en de Fire-tablet.

Lees meer over Disney+ in onze uitgebreide uitleg.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 augustus 2019, 15:46
Bron Bron The Verge
Categorie Diensten
Onderwerp disney

Plaats een reactie

Als je een eigen afbeelding bij je reactie wil, moet je je aanmelden bij Gravatar. Daar kun je jouw e-mailadres koppelen aan een afbeelding.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren?
Laat het ons weten!

    Off-topic reacties worden verwijderd. Linken naar illegale bronnen is niet toegestaan. Respecteer onze algemene gedragsregels. Gebruik voor eventuele spelfouten of andere opmerkingen met betrekking tot het artikel s.v.p. onze artikelrapportage. Voor opmerkingen over ons moderatiebeleid kun je ons contactformulier gebruiken. Reacties met betrekking hierover worden als off-topic beschouwd.
    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactiegegevens worden verwerkt.