iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 15 oktober 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 15 oktober? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Vandaag draaide het op iCulture vooral om Adobe, want het bedrijf van onder andere Photoshop had vandaag veel aankondigingen voor Apple-gebruikers. Zo is Photoshop op de iPad onthuld en is er een nieuwe tekenapp genaamd Project Gemini in aantocht. Vandaag bracht ook Videoland een update voor de Apple TV-app uit, waardoor deze versie er een stukje beter op geworden is. We leggen je ook alles uit over de iPhone XR camera en waarom deze zo indrukwekkend is. Het lijkt er ook op dat Apple Asaii overneemt, in de hoop op betere muziekaanbevelingen op Apple Music. En wist je dat je ook weer op iCulture kan stemmen voor de Website van het Jaar-verkiezing? Dat en meer in deze iCulture Vandaag!

Opinie, tips en meer

Nieuws

Apps & accessoires

Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • TheFork- reserveer restaurant (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Nieuwe restaurantkaarten in de zoekresultaten.
  • PostNL (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Je eigen postzegelcode maken kan nu ook in heel Europa.
  • Infltr - Onbeperkte Filters (Gratis + IAP, iPhone/iPad/Mac, iOS 14.0+) - Camera-app Infltr is nu gratis voor iedereen met nieuwe Pro-functies. Ook heel veel nieuwe mogelijkheden toegevoegd.
  • Photoshop Express Foto Editor (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - Nieuwe deelmogelijkheden voor deze Photoshop-app.
  • Lightroom foto- & video-editor (Gratis + IAP, iPhone/TV, iOS 16.0+) - Zoek nu ook naar personen in de Lightroom-app.
  • Flitsmeister (Gratis + IAP, iPhone, iOS 16.0+) - Flitsmeister heeft een nieuw zijmenu en je kan routes zonder navigatie-instructie starten.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Stuur je vrienden een bericht met je eigen gezicht.
  • Snapchat (Gratis + IAP, iPhone, iOS 12.4+) - Alles draait om katten in deze Snapchat-update.
  • De Sims™ FreePlay (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 12.0+) - De Sims Freeplay heeft nu ook een AR-modus.
  • Nike Run Club: hardloopcoach (Gratis, iPhone/Watch, iOS 16.0+) - Nike+ Run Club is bijgewerkt voor het grotere scherm van de Series 4.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.