Website van het Jaar 2018

Stem ook (weer) voor iCulture voor Website van het Jaar 2018! 💪🏆

Na Beste Nieuwssite nu ook Beste Community?

iCulture is dit jaar weer genomineerd als Website van het Jaar! Kunnen we weer op jouw stem rekenen?
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Award Website van het JaarVorig jaar konden we een mooie award in onze prijzenkast zetten: we werden uitgeroepen tot beste nieuwssite in de verkiezing Website van het Jaar 2017. We sprongen een gat in de lucht toen we de prijs op het podium in ontvangst mochten nemen. Dit jaar ziet de nominatie voor 2018 er iets anders uit: de organisatie heeft de categorieën door elkaar gehusseld en we zijn nu ingedeeld in de categorie Communities, samen met grote techbedrijven als Instagram, Facebook en Pinterest. Dat vinden we zelf niet de meest logische concurrenten, maar we gaan toch weer een poging wagen en we hopen natuurlijk dat jij ook dit jaar weer de moeite neemt om je stem uit te brengen. Dat kan tot 23 oktober.

WvhJ 2018 banner

Breng hier je stem uit op iCulture!
(na het insturen van het formulier moet je je stem per e-mail bevestigen)

We hopen natuurlijk op ⭐⭐⭐⭐⭐ (vijf sterren) en negens en tienen als waardering voor de site en het vele werk dat we dagelijks met veel plezier doen.

Waarom we zijn ingedeeld bij Communities? Misschien omdat we van alle Nederlandse Apple-nieuwssites de meest sociale en toegankelijke zijn: op elk moment van de dag krijg je via Twitter, Facebook of onze redactiemailbox antwoord op je vragen en problemen, je kunt ervaringen uitwisselen met andere gebruikers en we houden je via YouTube, Instagram en Facebook op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Overal waar onze lezers zijn, proberen wij ook te zijn. Zo zijn we een tijdje geleden begonnen met Instagram Stories (volgen!), waarbij je een kijkje achter de schermen krijgt. Ook nieuw is de iCulture Podcast om je regelmatig bij te praten en meer achtergrondinfo te bieden in de vorm van interviews.

In elke categorie worden twee prijzen uitgereikt:

  • Beste Website: de website met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
  • Populairste Website: de website met de meeste stemmen binnen de categorie.

Hoe kan ik stemmen?
Tof dat je ons wilt steunen bij de verkiezing van Website van het Jaar 2018! Via onderstaande link kun je je stem uitbrengen. Daarbij kun je een oordeel geven over de inhoud, vormgeving en navigatie. Ook wordt gevraagd in hoeverre je de website zou aanbevelen bij vrienden en bekenden. Als je voor 23 oktober je stem uitbrengt en via mail bevestigt, doet jouw stem mee. En we hopen natuurlijk dat je ons met jouw stem en hoge waardering (⭐⭐⭐⭐⭐) een hart onder de riem wilt steken! Gun ons die felbegeerde #1 plek! 🏆🏅

Breng hier je stem uit op iCulture!

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 26 oktober 2018, 10:38
Categorie Achtergrond
Onderwerpen #wvhj, verkiezingen, website
16 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.