iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 12 december 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 12 december 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet was een volgepropte dag vandaag op iCulture. Als je alles niet hebt kunnen bijhouden, hebben we daar alle begrip voor. Je was vast druk met iOS 10.2 installeren, het bijwerken van je Apple TV en Apple Watch, het uitbroeden van nieuwe Pokémon en het beluisteren van je Spotify 2016-lijst. Je zou bijna vergeten dat de BeatsX-oortjes er ook nog aan moeten komen en dat je nog spam moet rapporteren aan Apple. Dit en meer lees je hieronder in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Skype 3D Touch

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Skype voor iPhone (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - In Skype kun je nu een persoonlijk videobericht delen. Leuk voor de feestdagen!
  • NPO 3FM (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - De 3FM-app staat weer in het teken van Serious Request.
  • NPO Radio 2 (gratis, iPhone/iPad, iOS 10.0+) - En in de app van NPO Radio 2 vind je dat andere jaarlijkse evenement: de Top 2000.
  • F1 2016 (€2,29, iPhone/iPad/ TV, iOS 8.1+) - De officiële Formule 1-game heeft nu ondersteuning voor opslaan via iCloud. Handig als je op meerdere apparaten speelt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2016, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.