iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was maandag 12 december 2016

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 12 december 2016? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoHet was een volgepropte dag vandaag op iCulture. Als je alles niet hebt kunnen bijhouden, hebben we daar alle begrip voor. Je was vast druk met iOS 10.2 installeren, het bijwerken van je Apple TV en Apple Watch, het uitbroeden van nieuwe Pokémon en het beluisteren van je Spotify 2016-lijst. Je zou bijna vergeten dat de BeatsX-oortjes er ook nog aan moeten komen en dat je nog spam moet rapporteren aan Apple. Dit en meer lees je hieronder in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Skype 3D Touch

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Skype (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - In Skype kun je nu een persoonlijk videobericht delen. Leuk voor de feestdagen!
  • NPO 3FM - We Want More (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - De 3FM-app staat weer in het teken van Serious Request.
  • NPO Radio 2 (Gratis, iPhone/iPad, iOS 15.0+) - En in de app van NPO Radio 2 vind je dat andere jaarlijkse evenement: de Top 2000.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - De officiële Formule 1-game heeft nu ondersteuning voor opslaan via iCloud. Handig als je op meerdere apparaten speelt.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.