iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was donderdag 29 maart 2018

Wat gebeurde er op Apple-gebied op donderdag 29 maart 2018? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

Alle belangrijke Apple-platformen (behalve de Mac) kregen vandaag een update. Waaronder eentje waar we lang naar hebben uitgekeken: iOS 11.3, de update waar behoorlijk wat nieuwe functies in zitten. Er zat ook nog een verrassing aan vast: ook de HomePod update 11.3 verscheen vanavond en stiekem hopen we dat daar nu wél de stereofunctie in zit. Verder leggen we uit hoe GarageBand bedienen met je gezicht werkt en wat je kunt doen met de eerder deze week aangekondigde Logitech Crayon. Dat en meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • WordCrex - leukste woordspel (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 9.0+) - Frisser uiterlijk en makkelijker vrienden uitnodigen voor een spelletje.
  • ANWB Connected Car (gratis, iPhone, iOS 10.3+) - Makkelijker zien wat je connected status is.
  • Wij kunnen op dit moment helaas niet de juiste gegevens tonen, Download - Veel verbeteringen, zoals nieuwe wapens, nieuwe game-modes en party text chat op iOS. De lijst is nogal lang.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2018, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.