iculture-vandaag
iCulture Vandaag De belangrijkste headlines om 22u samengevat

iCulture Vandaag: dit was woensdag 12 juli 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op woensdag 12 juli 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoGoed nieuws vandaag voor iedereen zonder creditcard: je kunt PayPal als betaaloptie instellen in iTunes en de App Store. Wij laten zien hoe je dat doet. Vandaag schreven we ook weer over een iPhone 8-gerucht, want iOS 11.1 lijkt een belangrijke update te worden. Ook leggen we je alles uit over de nieuwe aftapwet voor Apple-gebruikers en benadrukt een indrukwekkende Nederlandse reclame de gevaren van smartphonegebruik in de auto. Tot slot is Apple’s Back to School-actie gestart in Amerika. Wat krijg je dit jaar cadeau bij een geschikte Mac of iPad? Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Klik om inhoud van YouTube te tonen.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Fantastical - Calendar (Gratis + IAP, Mac, macOS 11.0+) - Fantastical 2 voor de Mac heeft nu bijlagen en stuurt een melding als je weg moet.
  • OmniGraffle 3 (Gratis + IAP, iPhone/iPad, iOS 14.0+) - Omnigraffle 3.0 is uit en die brengt de krachtige functies van de desktop ook naar je iPad.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Reacties: 0 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.