Back to School 2017

Laatste week: Apple’s Back to School 2017 met gratis Beats-koptelefoon

Apple's Back to School 2017-actie duurt nog een week. Je kunt nog tot 2 oktober een gratis Beats-koptelefoon krijgen bij een geschikte Mac of iPad Pro. Check hier alle details.
Redactie - · Laatst bijgewerkt:

Back to School 2017

De laatste week van Apple’s Back to School-actie van dit jaar is ingegaan. Je krijgt als scholier of student een Beats-koptelefoon of -oordopjes bij aanschaf van een nieuw product. De actie loopt nog tot 2 oktober 2017.

Gratis Beats

Deze producten kun je gratis krijgen bij aankoop van je nieuwe Mac of iPad voor school:

Back to School 2017: gratis Beats-koptelefoon

Voorheen gaf Apple een leuke korting in het kader van de Back to School-actie in de vorm van een giftcard, maar de laatste jaren gaat het om een Beats-koptelefoon of oordopjes. Dit jaar is het niet anders en krijg je bij de aanschaf van een nieuwe Mac en iPad Pro een Beats Solo3 Wireless of BeatsX-oortjes. De actie ging begin augustus van start in Nederland en België, terwijl Amerika eerder deze zomer al aan de beurt was.

Beats Solo3 bij Back to School

Beats gratis bij Mac of iPad

Bij een 12-inch MacBook, MacBook Air, MacBook Pro, iMac of Mac Pro ontvang je een Beats Solo3 Wireless, Powerbeats 3 Wireless of BeatsX-oortjes. De Mac mini komt niet in aanmerking voor deze actie. De actie geldt ook voor de iPad, maar alleen de iPad Pro komt in aanmerking. Dit jaar kom je niet in aanmerking voor gratis Beats-koptelefoon bij de aanschaf van een iPhone, terwijl dit vorig jaar nog wel het geval was.

Bij een geschikte Mac kun je kiezen uit de drie koptelefoons, maar bij de iPad Pro is alleen de BeatsX-gratis. Heb je liever een Beats Solo3 Wireless of Powerbeats 3, dan moet je een klein bedrag bijbetalen. Voor een Beats Solo3 Wireless betaal je €149,99 bij (50% korting) en voor de Powerbeats 3 Wireless moet je nog €50 bijbetalen (75% korting). Dit geldt dus alleen bij de aanschaf van een iPad Pro.

De actie in het kort:

  • MacBook (12-inch), MacBook Air, MacBook Pro, iMac of Mac Pro: gratis Beats Solo3 Wireless, Powerbeats 3 Wireless of BeatsX-oortjes
  • iPad Pro: BeatsX (gratis), Beats Solo 3 Wireless (50% korting), Powerbeats 3 Wireless (75% korting)

Naast de gratis Beats-koptelefoon, krijg je via de educatieve Apple-website ook de gebruikelijke studentenkorting. Back to School 2017 duurt tot 2 oktober 2017. Je vindt de speciale actie via de speciale onderwijswebsite van de Apple Store.

Revisiegeschiedenis:

  • 2017 - 26 september: De laatste week van de Back to School-actie is ingegaan.
  • 2017 - 08 augustus: Einddatum Back to School toegevoegd.
  • 2017 - 07 augustus: Back to School 2017 is nu ook gestart in Nederland en België.
  • 2017 - 04 augustus: Datum van 8 augustus toegevoegd.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 juli 2018, 16:29
Categorie Apple
Onderwerpen back to school, studenten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.