iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture: Vandaag

iCulture Vandaag: dit was vrijdag 1 december 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op vrijdag 1 december 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture: VandaagBen jij al klaar voor het weekend? Wij wel! We gaan de appdocumentaire App: The Human Story kijken en springen daarna op de fiets om ergens lekker te gaan eten. Om er naartoe te navigeren gebruiken we natuurlijk Google Maps. Maar hee, wat zien we daar? De app is aangepast voor de iPhone X, maar het ziet er helemaal nog niet zo mooi uit. Voor afrekenen gebruiken we nog maar even de bankpas, die we – tegen alle adviezen in – opbergen in een magneethoesje. Jammer dat de nieuwe OK-betaaldienst er nog niet is, want dan hadden we de pasjes thuis kunnen laten. Wat er ook nog niet is, is die veel goedkopere 9,7-inch iPad die pas in de loop van 2018 komt. Maar goed, hebben we nog even tijd om te sparen. Handig dat de ABN AMRO-app je nu bij elke saldowijziging een seintje geeft. Kun je een beetje in de gaten houden hoe de financiën gaan. Dat en meer lees je vandaag op iCulture!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

  • Apple komt in 2018 met een nieuwe, goedkopere iPad van standaardformaat. Dat klinkt interessant!
  • De documentaire App: The Human Story is klaar en geeft je een boeiende blik achter de schermen van de appindustrie.
  • Hee, dat is leuk: een nieuwe betaaldienst komt naar Nederland. Maar het heet niet Apple Pay, of iets wat daarop lijkt. Nee, de bedenkers hebben het de OK-app genoemd. Wat in ieder geval OK is, is dat het ook op de iPhone gaat werken.
  • iOS 11 maakt je iPhone en iPad minder veilig, zo concludeert een Russisch softwarebedrijf. Belangrijk om te weten: zorg ervoor dat je toegangscode geheim blijft.
  • Face ID werkt maar met één gezicht en daar lijkt niet snel verandering in te komen. Wist je dat Touch ID ook ontworpen was voor gebruik door één persoon? Jij weet waarschijnlijk wel beter.
  • Er zijn weer nieuwe beta’s, namelijk beta 6 van iOS 11.2 en beta 6 van macOS High Sierra 10.13.2.

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Google Foto's (gratis, iPhone/iPad + IAP, iOS 11.0+) - Google Foto’s heeft nu een iMessage-app, zodat je makkelijker foto’s kunt delen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 december 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.