iculture-vandaag
iCulture Vandaag
iCulture Vandaag logo

iCulture Vandaag: dit was maandag 7 augustus 2017

Wat gebeurde er op Apple-gebied op maandag 7 augustus 2017? We zetten alle artikelen dagelijks op een rij in iCulture Vandaag, het dagoverzicht van iCulture.

iCulture Vandaag logoOp deze eerste dag van een nieuwe werkweek kijken we weer naar een aantal iPhone 8-geruchten. Zo lijkt het erop dat gezichtsherkenning ook werkt als de iPhone 8 plat op tafel ligt en lijkt er een nieuwe koperen kleur aan te komen, inclusief witte voorkant. Goed nieuws was er vandaag voor treinliefhebbers, want de NS Reisplanner Xtra-app heeft nu ook weer een treinradar. Apple opende vandaag ook een Instagram-account, waar foto’s die met de iPhone gemaakt zijn gedeeld worden. En zoals wel vaker op maandag bracht Apple weer nieuwe beta’s uit, waaronder de vijfde beta van iOS 11 voor ontwikkelaars. Dat en nog veel meer in deze nieuwe iCulture Vandaag!

Tips, gidsen en opinie

Nieuws

Apps & accessoires

iCulture Deals

Meer vandaag

Deze apps en updates waren te leuk om onopgemerkt voorbij te laten gaan:

  • Coolblue (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.3+) - Webshop Coolblue heeft nu ook een eigen app waarmee je aankopen kunt doen.
  • NPO Start (gratis, iPhone/iPad/ TV, iOS 9.0+) - De NPO-app heeft nu verbeterde streaming via Chromecast. Ook gaat de gids nu 7 dagen terug en vooruit.
  • Marktplaats - koop en verkoop (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Je kan nu ook makkelijk vacatures zoeken op Marktplaats, vanaf de startpagina.
  • KLM (gratis, iPhone/iPad, iOS 11.0+) - Uitgebreide incheckmogelijkheden en inzoomen op je boardingpass.
  • Skype voor iPhone (gratis, iPhone + IAP, iOS 10.0+) - Sneller dingen delen met de Skype-extensie in het deelmenu. Ook zijn er nieuwe thema’s en activiteitsaanduidingen.

Reageren kan onder de afzonderlijke artikelen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2017, 22:00
Categorie Round-up
Onderwerp iculture vandaag

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.