Bose QuietComfort 35 opvolger

Bose toont opvolger QuietComfort 35 met mysterieuze knop

Bose heeft een upgrade van de QuietComfort 35 laten uitlekken. Daarbij is een knopje zichtbaar, waarmee je waarschijnlijk noise cancelling kunt regelen.

Bose heeft per ongeluk een foto van de nieuwste QuietComfort 35-hoofdtelefoon laten uitlekken. In een nieuwsbrief was onderstaande afbeelding te zien, met daarop een bijzonder knopje. Op de linker oorschelp is nu een nieuw knop aanwezig, wellicht voor het uitschakelen van de noise cancelling.

Bose QuietComfort 35 opvolger

Bose QC35 update

Toen we de Bose QC35 reviewden, baalden we dat het niet mogelijk was om de noise cancelling even uit te schakelen, bijvoorbeeld als je even een gesprek wilt voeren. iCulture-lezer Johan liet ons dit weekend weten dat Bose dankzij een firmware-update nu een schakelaar heeft toegevoegd, waarmee je kunt kiezen uit High, Low en Off. Dat moet je echter wel regelen via de app en niet via een knopje op de hoofdtelefoon zelf:

Bose QuietComfort 35 Noise Cancelling Instellingen

Hieronder zie je het huidige model, zonder knop:
Bose QuietComfort 35 in zwart en zilver

Maar zo’n knopje komt er wellicht aan: Bose schijnt ook te werken aan een vernieuwde versie van het topmodel, die gelekt is via de nieuwsbrief. De langgerekte knop op de linker oorschelp is nieuw. Hij zit op dezelfde plek waar je rechts de multifunctionele knop en de volumeknoppen vindt. Dat het om een update van de QC35 gaat blijkt uit de naam van de afbeelding: ’email_QC35upgrade_img3.png’. Grote kans dus, dat Bose binnenkort een nieuw model uitbrengt, waarmee je de ruisonderdrukking tijdelijk kunt uitschakelen. Een knopje voor een digitale assistent kan het niet zijn, want die kun je al activeren via de multifunctionele knop.

Bose’s QuietComfort 35 verscheen in juni vorig jaar en kost bij de meeste winkels rond de 350 euro.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 7 augustus 2017, 11:06
Categorie Accessoires
Onderwerpen bose, hoofdtelefoon, koptelefoon

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.