Pioneer Rayz oordopjes.

Pioneer Rayz Plus-oortjes met ruisonderdrukking en Lightning nu beschikbaar bij Apple Store

Was je nog op zoek naar een set oortjes met Lightning-aansluiting waarmee je tegelijkertijd je iPhone kunt opladen? Dan zijn de Pioneer Rayz Plus-oortjes wat voor jou. Deze zijn nu, samen met de Rally-speaker, in Nederland te koop.

Afgelopen voorjaar kondigde Pioneer, bekend van onder andere de autoradio’s, nieuwe Lightning-oortjes aan onder de naam Pioneer Rayz. Het was toen nog niet precies duidelijk of en wanneer de oortjes ook in Europa beschikbaar zouden komen, maar daar is nu eindelijk duidelijkheid over. De Pioneer Rayz-oortjes kun je nu kopen bij de Nederlandse online Apple Store, voor een prijs van €179,95. Ook de eerder besproken Pioneer Rayz conferencespeaker kun je nu in de Apple Store vinden.

Pioneer Rayz oordopjes.

Pioneer Rayz Plus-oortjes bij online Apple Store

De Pioneer Rayz-oortjes zijn één van de weinige die uitgerust zijn met een Lightning-aansluiting. Sinds de iPhone 7, waar geen standaard koptelefoonaansluiting meer op zit, zijn er nog maar weinig speciale Lightning-oortjes aangekondigd. Deze Pioneer Rayz Plus-oortjes is daar een uitzondering op en haalt daarnaast nog meer uit de Lightning-aansluiting. Behalve dat je muziek luistert via Lightning, bevat de Pioneer Rayz zelf ook nog een Lightning-ingang. Zodra je hier een gewone Lightning-kabel in steekt, kun je je iPhone opladen terwijl je via de oortjes naar muziek luistert.

Naast de Lightning-aansluitingen bevat de Pioneer Rayz Plus ook nog ruisonderdrukking. Ook bevatten de oortjes oordetectie, vergelijkbaar met de AirPods. Dat betekent de muziek automatisch gestart of gepauzeerd wordt als je de oortjes in of uit doet. Ook luisteren de oortjes naar je omgeving, waarna de ruisonderdrukking aangepast wordt. Een programmeerbare knop op de oortjes opent bijvoorbeeld je favoriete muziek-app.

Hoewel Pioneer twee versies uitgebracht heeft, kun je bij de online Apple Store alleen kiezen voor de Pioneer Rayz Plus-oortjes. Je hebt de keuze uit twee versies (zwart en wit met roségoud) en een set oortjes kost €179,95.

Pioneer Rayz Rally bij online Apple Store

Naast de Pioneer Rayz Plus-oortjes, kun je bij Apple nu ook de nieuwe Rayz Rally conferencespeaker kopen. Deze speaker versterkt je audiogesprekken en komt vooral van pas als je een telefoongesprek voert en tegelijkertijd aantekeningen moet maken. Deze Rayz Rally-speaker werkt net als de Rayz-oortjes via de Lightning-aansluiting en bevat ook een eigen aansluiting om tegelijkertijd je iPhone op te laden. Er zit één grote knop op deze Rayz Rally-speaker, zodat je hem makkelijk kunt bedienen.

Pioneer Rayz Rally

Behalve voor de iPhone en iPad, werkt de speaker ook met een Mac of pc, mits je daar de juiste kabeltjes voor hebt. Deze nieuwe Pioneer Rayz Rally-speaker is beschikbaar in twee kleuren (zwart en spacegrijs) en kost bij Apple €119,95 per stuk. Voor dat geld krijg je ook een bijpassend draagtasje.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 augustus 2017, 8:56
Categorie Accessoires
Onderwerpen lightning, oordopjes, pioneer

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.